Cartuș de toner original Brother TN130C – cyan

Cartuș de toner cyan Brother TN130C. Capacitate de aproximativ 1.500 de pagini.

527,03 RON cu TVA

442,89 RON fără TVA

Capacitate de aproximativ 1.500 de pagini în conformitate cu standardul ISO/IEC 19798

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

TN130C

Caracteristici

  • Capacitate de aproximativ 1.500 de pagini în conformitate cu standardul ISO/IEC 19798
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Cu cartușul de toner cyan original Brother TN-130C, vă puteți bucura de viteze mari de imprimare, de productivitate sporită și de grafică de efect în fiecare document imprimat. Cu o formulă care reflectă specificațiile superioare ale Brother, cartușul TN-130C are o capacitate de până la 1.500 de pagini intense și atrăgătoare.

Compatibil cu

Descriere

Alte cartușe de toner

Dați viață paginilor imprimate cu cartușul de toner cyan TN-130C, care a fost creat pentru a funcționa perfect cu echipamentul dvs. Brother, oferind cele mai bune rezultate la fiecare imprimare.

 

Chiar dacă folosind cartușe care nu sunt originale, mai ieftine sau reumplute, puteți face economii pe termen scurt, acestea nu sunt compatibile cu echipamentul Brother. Este posibil ca folosind cerneală de o calitate inferioară să aveți probleme legate de calitate imprimării ce pot duce până la deteriorarea echipamentului - de ce să vă asumați acest risc?

 

Alegând cartușul de toner TN-130C, vă asigurați că echipamentul va continua să funcționeze la parametri optimi, iar garanția acestuia nu va fi afectată – o grijă în minus pentru dvs.

Inapoi sus