Cartuș de toner negru original Brother TN-2010

Cartuș de toner negru Brother TN-2010. Capacitate de 1,000 de pagini.

Capacitate de 1,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19752

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

TN2010

Caracteristici

  • Capacitate de 1,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19752
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Puteți conta pe cartușul Brother TN-2010 când vine vorba de viteză și fiabilitate. Alegeți cartușul fiabil TN-2010 pentru a vă asigura imprimare rapidă și de calitate înaltă, de la prima până la ultima pagină imprimată.

Descriere

Deoarece utilizați cartușul de cerneală neagră mai mult decât pe cele colorate, veți constata că trebuie să-l înlocuiți mai des. Cu o capacitate de aproximativ 1.000 de pagini, acest consumabil original Brother garantează funcționarea imprimantei la parametri optimi. Când vine momentul să înlocuiți cartușul de toner, puteți să vă bazați pe faptul că tonerul Brother TN-2010 asigură funcționarea cu precizie a imprimantei, iar printurile rămân clare și lizibile.

Poate fi tentant să cumpărați consumabile mai ieftine, fără marcă, dar nu uitați că reumplerea cartușelor și cartușele de toner ieftine pot afecta nu numai calitatea printurilor, ci pot deteriora pe termen lung imprimanta dvs.

Cartușul de toner negru original TN-2010 asigură performanțele optime ale imprimantei, oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung și rezultate impresionante de fiecare dată.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus