Cartuș de toner de capacitate mare original Brother TN-2120 – negru

Cartuș de toner negru de capacitate mare Brother TN-2120. Imprimă până la 2,600 de pagini. 

389,00 lei cu TVA 326,89 lei fără TVA
Găsiți un magazin local

Alegând acest cartuș de toner negru TN-2120 – creat special pentru a funcționa în armonie cu imprimanta dvs. Brother – aveți garanția că paginile imprimate ies rapid și clar. Deoarece este un cartuș de capacitate mare, TN-2120 va ține de până la de două mai mult - și fără compromisuri de calitate. 

Caracteristici

  • Capacitate de 2,600 de pagini în conformitate cu ISO/IEC19752
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Economisiți timp, bani și nu mai irosiți hârtie

Descriere

Când trebuie să înlocuiți consumabilele, vă puteți baza pe cartușul Brother TN-2120 pentru ca imprimanta să rămână perfect funcțională și paginile imprimate să fie clare.

Deși poate fi tentant să achiziționați consumabile neoriginale, mai ieftine, trebuie să știți că acestea pot afecta calitate la imprimare și pot duce la deteriorarea echipamentului și pierderea garanției.

Acest cartuș de toner original TN-2120 vă păstrează echipamentul la cel mai bun nivel, oferind un plus de valoare și rezultate deosebite, de fiecare dată.  

Compatibil cu

Campatibil cu

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.