Adăugat în coș

Cartuș de toner cyan original Brother TN-230C

Cartuș de toner cyan Brother TN-230C. Capacitate de 1,400 de pagini.

393,56 RON cu TVA 330,72 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Creat de către experți pentru a asigura o performanță optimă a imprimantei laser color Brother, cartușul de toner original TN-230C cyan garantează rezultate profesionale de fiecare dată. Indiferent dacă imprimați o prezentare, materiale pentru afișare sau orice alte documente importante, garantează printuri clare de fiecare dată.

Caracteristici

  • Capacitate de 1,400 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19798
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Alte tonere

Când vine vremea să înlocuiți consumabilele pentru imprimantă, vă puteți baza pe cartușul de toner Brother TN-230C pentru a vă asigura că imprimanta dvs. rămâne perfect funcțională iar rezultatele imprimate vor fi clare.

Deși poate fi tentant să folosiți consumabile ne-originale, mai ieftine, trebuie să știți că acestea pot afecta calitatea imprimării și pot provoca probleme echipamentului pe termen lung.

Acest cartuș de toner cyan original TN-230C vă păstrează echipamentul în stare bună, oferind un plus de valoare și imprimări deosebite, de fiecare dată.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.