Cartuș de toner original Brother TN-2310 – negru

Cartuș de toner negru Brother TN-2310. Capacitate de 1,200 de pagini. 

Capacitate de 1,200 de pagini în conformitate cu ISO/IEC19752

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

TN2310_main

Caracteristici

  • Capacitate de 1,200 de pagini în conformitate cu ISO/IEC19752
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Compatibil cu o gamă largă de imprimante monocromatice Brother, acest cartuș de toner negru original TN-2310 a fost conceput pentru a vă asigura documentele care nu numai că arată excelent, ci sunt livrate cât mai rapid și mai eficient posibil. 

Descriere

Toate cartușele Brother – inclusiv acest cartuș de toner TN-2310 negru – sunt testate riguros pentru a se asigura că oferă clienților cea mai consecventă și mai fiabilă soluție.

Deși cartușele de toner neoriginale sunt mai ieftine și sunt disponibile pe scară largă, ele nu sunt compatibile cu imprimantele Brother. Folosirea cartușelor neoriginale poate duce la o calitate inferioară a documentelor imprimate, dar și la performanțe mai slabe ale imprimantei, iar aceste probleme se pot dovedi uneori costisitoare.

Cartușul de toner original TN-2310 asigură funcționarea impecabilă a imprimantei dvs., oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung, precum și o grijă în minus deoarece aveți siguranța că vă puteți baza pe configurația imprimantei.

Recycling

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus