Cartuș de toner original Brother TN2320TWIN, de mare capacitate, pachet cu două cartușe de toner - negru

Set de cartușe de toner originale Brother TN2320TWIN. Fiecare cartuș imprimă până la 2600 de pagini.

Fiecare cartuș de toner imprimă 2600 de pagini în conformitate cu ISOISO/IEC 19752

Mai economic decât achiziția separată a fiecărui toner, pachetul de tonere reduce costul pe pagină

Set de cartușe de toner originale Brother TN2320TWIN, de înaltă calitate

Prezentarea produsului

TN2320TWIN_main

Cartușele de toner originale Brother sunt testate riguros pentru a imprima perfect de fiecare dată, economisind timp și bani

Utilizarea tonerelor originale Brother TN2320 protejează garanția imprimantei

Specificații

  • Fiecare cartuș de toner imprimă 2600 de pagini în conformitate cu ISOISO/IEC 19752
  • Mai economic decât achiziția separată a fiecărui toner, pachetul de tonere reduce costul pe pagină
  • Set de cartușe de toner originale Brother TN2320TWIN, de înaltă calitate
  • Cartușele de toner originale Brother sunt testate riguros pentru a imprima perfect de fiecare dată, economisind timp și bani
  • Utilizarea tonerelor originale Brother TN2320 protejează garanția imprimantei

Despre acest produs:

Create special pentru imprimanta dvs., setul de cartușe de toner originale Brother TN2320TWIN, vă oferă 2 tonere într-un singur pachet util, fiecare imprimând până la 2600 de pagini.

Compatibile cu o serie de echipamente, cartușele noastre simplu de instalat vă ajută să imprimați documente rezistente, cu text care nu se estompează în timp.

Brother ia în considerare impactul asupra mediului în fiecare etapă a ciclului de viață al cartușului de toner, reducând cantitatea de deșeuri. Toate echipamentele noastre și cartușele de toner sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului.
 
Cartușele de toner originale Brother TN2320TWIN - merită de fiecare dată.

Compatibil cu

Prezentare generală

 
Set de tonere convenabil

Seturile cu mai multe tonere oferă confort

Mai puține ambalaje și costuri mai convenabile decât la achizițiile cu un singur toner.

 
Calitate și funcționalitate asigurate

Fiabilitate și asigurarea calității

Culori spectaculoase sunt create folosind tehnologia Brother Color Rich ‘Innobella’ care adăugă fotografiilor tipărite un nivel ridicat de dinamism. Cerneala Brother Innobella conține substanțe chimice selectate cu atenție, pentru a preveni înfundarea capului de imprimare, pentru o funcționare mai lină. Acest lucru asigură fiabilitatea și durabilitatea imprimantei dumneavoastră Brother.

Funcționare garantata

Performanță garantată

Cartușele de cerneală Brother formează un întreg sistem de imprimare împreună cu echipamentele Brother, pentru a oferi un grad superior de calitate. Consumabilele originale cu cerneală Brother reprezintă cea mai bună modalitate de a vă proteja investiția și de a asigura performanțe optime ale imprimantei dumneavoastră Brother, garantând o performanță fără efort și economisind bani pe termen lung.

Performanță testată

Performanță testată

Cerneala și hârtia Brother Innobella sunt rezistente la lumină și ozon, asigurând astfel că expunerea prelungită nu va cauza estomparea în timp a imprimărilor. Obțineți un finisaj cu adevărat profesional cu cartușele de cerneală originale Brother.

suport de partea ta, suport „At your side”

Sprijin "de partea ta".

Utilizarea consumabilelor Brother originale protejează garanția imprimantei. Brother este întotdeauna "de partea ta". Ne angajăm să oferim asistență excelentă pentru clienți - atât înainte, cât și după cumpărare.

 
Doi papagali care zboară deasupra unei jungle

Mediu înconjurător și reciclare

Toate cartușele de cerneală Brother sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului. Brother oferă clienților o modalitate responsabilă din punct de vedere al mediului de a recicla produsele marca Brother la sfârșitul duratei lor de viață.

 
laser original

Verificați autenticitatea consumabilelor

Veți găsi eticheta holografică de securitate pe cartușele de toner originale Brother. Asigurați-vă că ambalajul și eticheta de securitate nu au fost modificate și confirmați că eticheta de securitate cu hologramă este autentică, verificând numărul unic de identificare de 7 cifre la: www.brother.com/id 

Inapoi sus