Cartuș de toner negru original Brother TN-3230

Cartuș de toner negru Brother TN-3230. Capacitate de 3,000 de pagini.

Capacitate de 3,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19752

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

TN3230

Caracteristici

  • Capacitate de 3,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19752
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Creat pentru a asigura consecvență optimă a rezultatelor produse de imprimanta monocromatică laser, cartușul de toner Brother TN-3230 are capacitatea de aproximativ 3.000 de pagini, producând rezultate excelente de la prima până la ultima pagină imprimată.

Descriere

Cartușul de toner negru TN-3230 a fost creat pentru a funcționa perfect cu echipamentul dvs. Brother, oferind cele mai bune rezultate la fiecare imprimare.

Chiar dacă folosind cartușe care nu sunt originale, mai ieftine sau reumplute, puteți face economii pe termen scurt, acestea nu sunt compatibile cu echipamentul Brother. Folosind consumabile de calitate inferioară este posibil să aveți probleme legate de calitate imprimării, care pot duce până la deteriorarea echipamentului – de ce să vă asumați acest risc?

Alegând cartușul de toner original TN-3230 vă asigurați că echipamentul va continua să funcționeze la parametri optimi, iar garanția acestuia nu va fi afectată – o grijă în minus pentru dvs.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus