Cartuș de toner negru original Brother TN-3230

Cartuș de toner negru Brother TN-3230. Capacitate de 3,000 de pagini.

Proiectat pentru a oferi o calitate constantă, cartușul de toner Brother TN-3230 are o capacitate de aproximativ 3,000 de pagini, furnizând rezultate deosebite de la prima și până la ultima pagină.

Caracteristici

  • Capacitate de 3,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19752
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Economisiți timp, bani și nu mai irosiți hârtie

Descriere

Acest cartuș de toner negru TN-3230 a fost proiectat pentru a funcționa perfect cu imprimanta dvs. Brother, oferind cele mai bune rezultate de fiecare dată.

Deși folosind consumabile ne-originale mai ieftine poate să aducă economii pe termen scurt, acestea nu sunt perfect compatibile cu echipamentul dvs. Este posibil ca folosind alte consumabile să aveți probleme de calitate și chiar să deteriorați echipamentul - de ce să vă asumați acest risc?

Alegând cartușul de toner original TN-3230 vă asigurați că garanția imprimantei rămâne valabilă, un motiv în plus de liniște.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.