Adăugat în coș

Cartuș de toner cyan original Brother TN-325C

Cartuș de toner cyan Brother TN-325C. Capacitate de 3,500 de pagini.

807,91 RON cu TVA 678,92 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Cu cartușul de toner cyan original Brother TN-325C, vă puteți bucura de viteze mari de imprimare, de productivitate sporită și de grafică de efect în fiecare document imprimat. Cu o formulă care reflectă specificațiile superioare ale Brother, cartușul TN-325C are o capacitate de până la 3.500 de pagini intense și atrăgătoare.

Caracteristici

  • Capacitate de 3,500 de pagini în conformitate cu ISO/IEC19798
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Alte tonere

Aduceți paginile la viață cu acest cartuș de toner cyan TN-325C, care a fost creat la nivel profesional pentru a funcționa perfect cu imprimanta dvs. Brother, oferind cele mai bune rezultate de fiecare dată.

Deși folosind consumabile ne-originale mai ieftine poate să aducă economii pe termen scurt, acestea nu sunt perfect compatibile cu echipamentul dvs. Este posibil ca folosind alte consumabile să aveți probleme de calitate și chiar să deteriorați echipamentul - de ce să vă asumați acest risc?

Alegând cartușul TN-325C, vă asigurați că imprimanta continuă să funcționeze la cel mai înalt nivel iar garanția nu este afectată.

 

Compatibil cu

Campatibil cu

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.