Adăugat în coș

Cartuș de toner original Brother TN326C – cyan

Cartuș de toner cyan Brother TN326C. Capacitate de aproximativ 3.500 de pagini.

893,23 RON cu TVA 750,62 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Acest cartuș de toner cyan TN-326C de capacitate mare a fost special creat pentru a funcționa perfect cu echipamentul dvs. Brother. TN-326C se combină rapid și ușor cu alte culori, oferind documente imprimate rapid și perfect clare.

Caracteristici

  • Capacitate de 3.500 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19798
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Alte cartușe de toner

Asigurați-vă că imprimanta dvs. Brother continuă să ofere rezultatele excepționale cu care v-ați obișnuit alegând un cartuș de toner TN-326C. Fiind un cartuș de capacitate mare, TN-326C durează mai mult decât un cartuș normal, dar oferă aceleași rezultate de calitate excelentă.

Chiar dacă există consumabile alternative mai ieftine pe internet, numai cartușul de toner original TN-326C garantează că imprimanta dvs. va continua să funcționeze la eficiență optimă.

Nu uitați că folosirea cartușelor Brother este singura modalitate de a vă asigura că imprimanta dvs. continuă să funcționeze la parametri optimi și de a păstra garanția aparatului.

Așadar, comandați astăzi cartușul de toner TN-326C cyan de la Brother pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate la un preț avantajos pe termen lung.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.