Cartuș de toner de capacitate mare original Brother TN-3280 – negru

Cartuș de toner negru Brother TN-3280. Capacitate de 8,000 de pagini. 

832,47 RON cu TVA

699,56 RON fără TVA

Capacitate de 8,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC19752

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

TN3280

Caracteristici

  • Capacitate de 8,000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC19752
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Alegeți acest cartuș de toner negru original Brother TN-3280 de capacitate mare pentru a vă asigura că obțineți rezultatele profesionale de înaltă calitate pe care documentele importante le merită zi de zi. Ușor de instalat, oferă o soluție de imprimare eficientă din punct de vedere al costurilor pentru birou. 

Descriere

Asigurați-vă că imprimanta dvs. Brother continuă să ofere rezultatele excepționale cu care v-ați obișnuit alegând un cartuș de toner TN-3280. Fiind un cartuș de capacitate mare, TN-3280 durează mai mult decât un cartuș normal, dar oferă aceleași rezultate de calitate excelentă.

Chiar dacă există consumabile alternative mai ieftine pe internet, numai cartușul de toner original TN-3280 garantează că imprimanta dvs. va continua să funcționeze la eficiență optimă.

Nu uitați că folosirea cartușelor Brother este singura modalitate de a vă asigura că imprimanta dvs. continuă să funcționeze la parametri optimi și de a păstra garanția aparatului.

Așadar, comandați astăzi cartușul de toner TN-3280 Negru de la Brother pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate la un preț avantajos pe termen lung. 

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus