Cartuș de toner original Brother TN821XXLM de foarte mare capacitate – magenta

Cartușul de toner magenta Brother TN821XXLM. Imprimă 12000 de pagini.

Imprimă până la 12.000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19798

Cartuș de toner magenta original Brother de foarte mare capacitate, de înaltă calitate, TN821XXLM

Cartușele de toner originale Brother sunt testate riguros pentru a imprima perfect de fiecare dată, economisind timp și bani

Prezentarea produsului

TN821XXLM_Frontal

Utilizarea acestui cartuș de toner original cu laser de mare capacitate Brother TN821XXLM vă protejează garanția imprimantei

Specificații

  • Imprimă până la 12.000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19798
  • Cartuș de toner magenta original Brother de foarte mare capacitate, de înaltă calitate, TN821XXLM
  • Cartușele de toner originale Brother sunt testate riguros pentru a imprima perfect de fiecare dată, economisind timp și bani
  • Utilizarea acestui cartuș de toner original cu laser de mare capacitate Brother TN821XXLM vă protejează garanția imprimantei

Despre acest produs:

Acest cartuș de toner magenta de mare capacitate TN821XXLM, original, de schimb, este proiectat pentru a produce imprimări foarte clare, de fiecare dată.  

Compatibile cu o serie de echipamente, cartușele noastre simplu de instalat vă ajută să imprimați documente rezistente, cu text care nu se estompează în timp. 

Brother ia în considerare impactul asupra mediului în fiecare etapă a ciclului de viață al cartușului de toner, reducând cantitatea de deșeuri. Toate echipamentele noastre și cartușele de toner sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului. 
 
Cartușele de toner originale Brother TN821XXLM - merită de fiecare dată. 

Descriere

 
Calitate și funcționalitate asigurate

Fiabilitate și asigurarea calității

Culori spectaculoase sunt create folosind tehnologia Brother Color Rich ‘Innobella’ care adăugă fotografiilor tipărite un nivel ridicat de dinamism. Cerneala Brother Innobella conține substanțe chimice selectate cu atenție, pentru a preveni înfundarea capului de imprimare, pentru o funcționare mai lină. Acest lucru asigură fiabilitatea și durabilitatea imprimantei dumneavoastră Brother.

Funcționare garantata

Performanță garantată

Cartușele de cerneală Brother formează un întreg sistem de imprimare împreună cu echipamentele Brother, pentru a oferi un grad superior de calitate. Consumabilele originale cu cerneală Brother reprezintă cea mai bună modalitate de a vă proteja investiția și de a asigura performanțe optime ale imprimantei dumneavoastră Brother, garantând o performanță fără efort și economisind bani pe termen lung.

Performanță testată

Performanță testată

Cerneala și hârtia Brother Innobella sunt rezistente la lumină și ozon, asigurând astfel că expunerea prelungită nu va cauza estomparea în timp a imprimărilor. Obțineți un finisaj cu adevărat profesional cu cartușele de cerneală originale Brother.

suport de partea ta, suport „At your side”

Sprijin "de partea ta".

Utilizarea consumabilelor Brother originale protejează garanția imprimantei. Brother este întotdeauna "de partea ta". Ne angajăm să oferim asistență excelentă pentru clienți - atât înainte, cât și după cumpărare.

 
Doi papagali care zboară deasupra unei jungle

Mediu înconjurător și reciclare

Toate cartușele de cerneală Brother sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului. Brother oferă clienților o modalitate responsabilă din punct de vedere al mediului de a recicla produsele marca Brother la sfârșitul duratei lor de viață.

 
laser original

Verificați autenticitatea consumabilelor

Veți găsi eticheta holografică de securitate pe cartușele de toner originale Brother. Asigurați-vă că ambalajul și eticheta de securitate nu au fost modificate și confirmați că eticheta de securitate cu hologramă este autentică, verificând numărul unic de identificare de 7 cifre la: www.brother.com/id 

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus