Unitate originală pentru toner rezidual Brother WT800CL

Unitatea pentru toner rezidual Brother WT800CL. Ciclu de lucru de 100.000 de pagini.

Ciclu de funcționare de 100.000 de pagini, în conformitate cu ISO/IEC 19798.

Sursă de alimentare Brother originală de înaltă calitate

Menține performanța optimă a imprimantei laser

Prezentarea produsului

WT800CL_frontal

Dezvoltat de aceeași echipă de ingineri care au creat imprimanta Brother; asta înseamnă că sunt proiectate să lucreze împreună 

Specificații

  • Ciclu de funcționare de 100.000 de pagini, în conformitate cu ISO/IEC 19798.
  • Sursă de alimentare Brother originală de înaltă calitate
  • Menține performanța optimă a imprimantei laser
  • Dezvoltat de aceeași echipă de ingineri care au creat imprimanta Brother; asta înseamnă că sunt proiectate să lucreze împreună 

Despre acest produs:

Păstrați imprimanta laser de birou în formă optimă și asigurați-vă că imprimările dvs. rămân la cea mai bună calitate posibilă cu această unitate originală pentru toner rezidual Brother WT800CL.

WT800CL este simplu de instalat, fiabilă și de lungă durată. Compatibile cu o gamă largă de imprimante, unitățile noastre pentru toner rezidual vă vor ajuta să continuați imprimarea. 

NU refolosiţi unitatea pentru toner rezidual. La solicitarea imprimantei, înlocuiți unitatea pentru toner rezidual cu o unitate originală Brother WT800CL pentru a menține funcționalitatea de imprimare.

Descriere

 
Calitate și funcționalitate asigurate

Fiabilitate și asigurarea calității

Asigurați-vă că imprimanta Brother continuă să ofere rezultatele excepționale pe care le-ați așteptat alegând o unitate de toner rezidual WT800CL. Deși există alternative de înlocuire mai ieftine disponibile, doar o unitate pentru toner rezidual WT800CL originală garantează că aparatul dvs. va continua să funcționeze cât mai rapid și mai eficient posibil.

 
 
Funcționare garantata

Performanță garantată

Rețineți că utilizarea consumabilelor Brother este singura modalitate de a vă asigura că imprimanta dvs. continuă să funcționeze la capacitate maximă. Comandați astăzi unitatea WT800CL pentru toner rezidual de la Brother – concepută pentru a menține imprimanta dvs. Brother în stare optimă și pentru a vă oferi valoare în timp.

suport de partea ta, suport „At your side”

Sprijin „At your side“

Utilizarea consumabilelor Brother originale protejează garanția imprimantei. Brother este întotdeauna alături de dumneavoastră, "At your side". Ne angajăm să oferim asistență excelentă pentru clienți - atât înainte, cât și după cumpărare.

 
Doi papagali care zboară deasupra unei jungle

Mediul înconjurător și reciclarea

Toate cartușele de cerneală Brother sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului. Brother oferă clienților o modalitate responsabilă din punct de vedere al mediului de a recicla produsele marca Brother la sfârșitul duratei lor de viață. 

 
Inapoi sus