Adăugat în coș
  1. Acasă
  2. Consumabile
  3. HGe-261V5

Casetă cu bandă de etichete originală Brother HGe-261V5 – negru pe alb, lățime de 36mm

Bandă de etichete de calitate înaltă Brother HGe-261V5 negru pe alb – lățime de 36mm

559,36 RON cu TVA 470,05 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Banda de calitate înaltă Brother HGe-261V5 oferă rezoluție mare și o viteză de imprimare mai rapidă, fiind ideală pentru domenii unde este necesară imprimarea etichetelor într-un timp cât mai scurt.

Caracteristici

  • Lățime de 36mm, lungime de 8m
  • Perfectă pentru domenii cu volume mari de etichete
  • Set de 5 casete
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate clare și rezistente

Descriere

Proiectată cu aceleași caracteristici ca banda laminată TZe, această bandă de etichete HGe-261V5 negru pe alb a fost testată riguros de către Brother și ne-am asigurat că este cât se poate de rezistentă.

Gândită special pentru a oferi atât rezoluție mare cât și imprimare rapidă, este ideală pentru domenii unde este necesară imprimarea etichetelor într-un timp cât mai scurt.

Aceste etichete laminate adezive au fost create pentru a rezista la variații de temperatură, sunt rezistente la substanțe chimice, abraziune, lumina soarelui și apă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea atât în interior cât și în exterior.

Alegând banda de etichete originală Brother HGe-261V5 aveți siguranța că echipamentul dvs. P-touch continuă să funcționeze perfect și să vă ofere etichete clare, lizibile și care vor rezista.

 

Compatibilă cu