Casetă cu bandă de etichete originală Brother MK231SBZ – negru pe alb de 12mm lățime

Casetă cu bandă de etichete Brother MK231SBZ negru pe alb – 12mm lățime

51,21 RON cu TVA

43,04 RON fără TVA

12 mm lățime, 4m lungime

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate rezistente și lizibile

Prezentarea produsului

MK231BZ_main

Caracteristici

  • 12 mm lățime, 4m lungime
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Despre acest produs:

MK231SBZ oferă etichete de înaltă calitate care au fost special create pentru a satisface toate nevoile generale de etichetare. Indiferent dacă este vorba despre CD-uri, albume foto sau borcane pentru conservarea produselor alimentare, această casetă cu bandă de etichete din plastic vă permite să creați cu ușurință varietatea de etichete de care veți avea nevoie pentru a vă organiza obiectele din locuință.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

M-K231SBZ vă permite să creați etichete de înaltă calitate, care se vor dovedi foarte utile în întreaga locuință. Disponibilă în diverse combinații de culori și lățimi, caseta mică, compactă, folosește imprimarea termică directă (exact, fără cerneală) pentru a transpune imaginea de pe bandă.

Această casetă cu bandă de etichete roșu pe alb M-K231SBZ este compatibilă cu orice imprimante de etichete P-touch care au care au simbolul M pe capacul casetei cu bandă de etichete și este un instrument de organizare excelent care poate fi folosit pentru a eticheta totul, de la dosare și bibliorafturi până la prize și containere.

Testată riguros de către Brother pentru a asigura rezistența, versatilul model M-K231SBZ oferă înaltă calitate la fiecare imprimare pentru etichete clare și lizibile.

Inapoi sus