Casetă cu bandă de etichete originală Brother TX151 – negru pe transparent de 24 mm lățime

Casetă cu bandă de etichete Brother TX151 negru pe transparent – 24 mm lățime

187,82 RON cu TVA 157,83 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Creată pentru a rezista la temperaturi și medii extreme, caseta cu bandă de etichete TX-151 este versatilă și vă oferă etichete care rezistă. Etichetele lucioase negru pe transparent pot fi folosite în orice medii și condiții, la domiciliu, la birou sau la alte locuri de muncă.

Caracteristici

  • 24 mm lățime, 15 m lungime
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Descriere

Caseta cu bandă de etichete originală Brother TX-151 vă oferă garantat etichete care rezistă. Compusă din mai multe straturi care rezistă la toate temperaturile și în orice mediu, etichetele versatile TX-151 vor rămâne la fel de clare și lizibile ca în ziua în care au fost aplicate.

Rezistentă atât la radiații UV, cât și la apă, banda de etichete TX-151 rezistă și la substanțe chimice, la abraziune, la acțiunea luminii solare și la scufundarea în apă. 

Modelul TX-151 este perfect pentru aplicarea pe muchiile rafturilor, a bibliorafturilor, a cutiilor de depozitare și a cablurilor, indiferent dacă acestea se află în birou, la locul de muncă sau la domiciliu. Adecvată pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, banda de etichete laminată autoadezivă TX-151 a fost testată pe scară largă pentru a se asigura că poate fi utilizată în orice medii și condiții.

Banda de etichete TX-151 este compatibilă cu o gamă largă de imprimante cu etichete P-touch și oferă performanța și versatilitatea de care aveți nevoie pentru aproape orice sarcină de etichetare.

Compatibilă cu