Casetă cu bandă de etichete originală Brother TX315 – alb pe negru de 6 mm lățime

Casetă cu bandă de etichete Brother TX315 alb pe negru – 6mm lățime

144,58 RON cu TVA 121,49 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Creată pentru a rezista la temperaturi și medii extreme, caseta cu bandă de etichete TX-315 este versatilă și vă oferă etichete care rezistă. Etichetele laminate alb pe negru pot fi folosite în orice medii și condiții, la domiciliu, la birou sau la alte locuri de muncă. Compatibilă cu imprimantele P-touch care au simbolul TX pe capacul casetei cu bandă de etichete.

Caracteristici

  • 6mm lățime, 15 m lungime
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Descriere

Caseta cu bandă de etichete originală Brother TX-315 vă oferă garantat etichete care rezistă. Compusă din mai multe straturi care rezistă la toate temperaturile și în orice mediu, etichetele versatile TX-315 vor rămâne la fel de clare și lizibile ca în ziua în care au fost aplicate.

Rezistentă atât la radiații UV, cât și la apă, banda de etichete TX-315 rezistă și la substanțe chimice, la abraziune, la acțiunea luminii solare și la scufundarea în apă.  Adecvată pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, banda de etichete laminată autoadezivă TX-315 a fost testată pe scară largă pentru a se asigura că poate fi utilizată în orice medii și condiții.

Modelul TX-315 este perfect pentru aplicarea pe muchiile rafturilor, a bibliorafturilor, a cutiilor de depozitare și a cablurilor, indiferent dacă acestea se află în birou, la locul de muncă sau la domiciliu. Compatibilă cu toate imprimantele cu etichete P-touch care au simbolul TX pe capacul casetei cu bandă de etichete, banda de etichete TX-315 oferă performanța și versatilitatea de care aveți nevoie pentru aproape orice sarcină de etichetare.

Compatibilă cu