Casetă cu bandă de etichete originală Brother TX335 – alb pe negru de 12 mm lățime

Casetă cu bandă de etichete Brother TX335 alb pe negru – 12mm lățime

185,10 RON cu TVA

155,55 RON fără TVA

12mm lățime, 15 m lungime

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate rezistente și lizibile

Prezentarea produsului

TX335_main

Descriere

  • 12mm lățime, 15 m lungime
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Despre acest produs:

Creată pentru a rezista la temperaturi și medii extreme, caseta cu bandă de etichete TX-335 este versatilă și vă oferă etichete care rezistă. Etichetele lucioase alb pe negru pot fi folosite în orice medii și condiții, la domiciliu, la birou sau la alte locuri de muncă.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Caseta cu bandă de etichete originală Brother TX-335 vă oferă garantat etichete care rezistă. Compusă din mai multe straturi care rezistă la toate temperaturile și în orice mediu, etichetele versatile TX-335 vor rămâne la fel de clare și lizibile ca în ziua în care au fost aplicate.

Rezistentă atât la radiații UV, cât și la apă, banda de etichete TX-335 rezistă și la substanțe chimice, la abraziune, la acțiunea luminii solare și la scufundarea în apă. 

Modelul TX-335 este perfect pentru aplicarea pe muchiile rafturilor, a bibliorafturilor, a cutiilor de depozitare și a cablurilor, indiferent dacă acestea se află în birou, la locul de muncă sau la domiciliu. Adecvată pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, banda de etichete laminată autoadezivă TX-335 a fost testată pe scară largă pentru a se asigura că poate fi utilizată în orice medii și condiții.

Banda de etichete TX-335 este compatibilă cu o gamă largă de imprimante cu etichete P-touch și oferă performanța și versatilitatea de care aveți nevoie pentru aproape orice sarcină de etichetare.

Inapoi sus