Casetă cu bandă de etichete originală Brother TX345 – alb pe negru de 18 mm lățime

Casetă cu bandă de etichete Brother TX345 alb pe negru – 18mm lățime

18mm lățime, 15 m lungime

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate rezistente și lizibile

Prezentarea produsului

TX345_main

Caracteristici

  • 18mm lățime, 15 m lungime
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Despre acest produs:

Creată pentru a rezista la temperaturi și medii extreme, caseta cu bandă de etichete TX-345 este versatilă și vă oferă etichete care rezistă. Etichetele laminate alb pe negru pot fi folosite în orice medii și condiții, la domiciliu, la birou sau la alte locuri de muncă. Compatibilă cu imprimantele P-touch care au simbolul TX pe capacul casetei cu bandă de etichete.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Caseta cu bandă de etichete originală Brother TX-345 vă oferă garantat etichete care rezistă. Compusă din mai multe straturi care rezistă la toate temperaturile și în orice mediu, etichetele versatile TX-345 vor rămâne la fel de clare și lizibile ca în ziua în care au fost aplicate.

Rezistentă atât la radiații UV, cât și la apă, banda de etichete TX-345 rezistă și la substanțe chimice, la abraziune, la acțiunea luminii solare și la scufundarea în apă.  Adecvată pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, banda de etichete laminată autoadezivă TX-345 a fost testată pe scară largă pentru a se asigura că poate fi utilizată în orice medii și condiții.

Modelul TX-345 este perfect pentru aplicarea pe muchiile rafturilor, a bibliorafturilor, a cutiilor de depozitare și a cablurilor, indiferent dacă acestea se află în birou, la locul de muncă sau la domiciliu. Compatibilă cu toate imprimantele cu etichete P-touch care au simbolul TX pe capacul casetei cu bandă de etichete, banda de etichete TX-345 oferă performanța și versatilitatea de care aveți nevoie pentru aproape orice sarcină de etichetare.

Inapoi sus