Casetă cu bandă de etichete originală Brother TX451 – negru pe roșu de 24 mm lățime

Casetă cu bandă de etichete Brother TX451 negru pe roșu – 24mm lățime

219,62 RON cu TVA

184,55 RON fără TVA

24 mm lățime, 15 m lungime

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate rezistente și lizibile

Prezentarea produsului

TX451_main

Caracteristici

  • 24 mm lățime, 15 m lungime
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Despre acest produs:

Creată pentru a rezista la temperaturi și medii extreme, caseta cu bandă de etichete TX-451 este versatilă și vă oferă etichete care rezistă. Etichetele lucioase negru pe roșu pot fi folosite în orice medii și condiții, la domiciliu, la birou sau la alte locuri de muncă.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Caseta cu bandă de etichete originală Brother TX-451 vă oferă garantat etichete care rezistă. Compusă din mai multe straturi care rezistă la toate temperaturile și în orice mediu, etichetele versatile TX-451 vor rămâne la fel de clare și lizibile ca în ziua în care au fost aplicate.

Rezistentă atât la radiații UV, cât și la apă, banda de etichete TX-451 rezistă și la substanțe chimice, la abraziune, la acțiunea luminii solare și la scufundarea în apă. 

Modelul TX-451 este perfect pentru aplicarea pe muchiile rafturilor, a bibliorafturilor, a cutiilor de depozitare și a cablurilor, indiferent dacă acestea se află în birou, la locul de muncă sau la domiciliu. Adecvată pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, banda de etichete laminată autoadezivă TX-451 a fost testată pe scară largă pentru a se asigura că poate fi utilizată în orice medii și condiții.

Banda de etichete TX-451 este compatibilă cu o gamă largă de imprimante cu etichete P-touch și oferă performanța și versatilitatea de care aveți nevoie pentru aproape orice sarcină de etichetare.

Inapoi sus