Casetă cu bandă de etichete originală Brother TX621 – negru pe galben de 9 mm lățime

Casetă cu bandă de etichete Brother TX621 negru pe galben – 9mm lățime

129,95 RON cu TVA 109,20 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Creată pentru a rezista la temperaturi și medii extreme, caseta cu bandă de etichete TX-621 este versatilă și vă oferă etichete care rezistă. Etichetele lucioase negru pe galben pot fi folosite în orice medii și condiții, la domiciliu, la birou sau la alte locuri de muncă.

Caracteristici

  • 9mm lățime, 15 m lungime
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Descriere

Caseta cu bandă de etichete originală Brother TX-621 vă oferă garantat etichete care rezistă. Compusă din mai multe straturi care rezistă la toate temperaturile și în orice mediu, etichetele versatile TX-621 vor rămâne la fel de clare și lizibile ca în ziua în care au fost aplicate.

Rezistentă atât la radiații UV, cât și la apă, banda de etichete TX-621 rezistă și la substanțe chimice, la abraziune, la acțiunea luminii solare și la scufundarea în apă. 

Modelul TX-621 este perfect pentru aplicarea pe muchiile rafturilor, a bibliorafturilor, a cutiilor de depozitare și a cablurilor, indiferent dacă acestea se află în birou, la locul de muncă sau la domiciliu. Adecvată pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, banda de etichete laminată autoadezivă TX-621 a fost testată pe scară largă pentru a se asigura că poate fi utilizată în orice medii și condiții.

Banda de etichete TX-621 este compatibilă cu o gamă largă de imprimante cu etichete P-touch și oferă performanța și versatilitatea de care aveți nevoie pentru aproape orice sarcină de etichetare.

Compatibil cu