Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-111 – negru pe transparent de 6 mm lățime

Casetă cu bandă de etichete Brother TZe-111 negru pe transparent – 6 mm lățime

6 mm lățime, 8 m lungime

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate rezistente și lizibile

Prezentarea produsului

TZe111_main

Caracteristici

  • 6 mm lățime, 8 m lungime
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Despre acest produs:

Compatibilă cu o gamă largă de imprimante Brother P-touch, această casetă originală cu bandă de etichete laminate TZe-111 este foarte versatilă datorită combinației de culori ușor de citit, negru pe transparent – astfel, este utilă acasă, la birou și în alte medii de lucru.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Caseta cu bandă de etichete originală Brother TZe-111 vă oferă garantat etichete clare și lizibile care rezistă.

La fel de utilă la domiciliu, la birou sau la locul de muncă, caseta cu bandă de etichete laminată negru pe transparent TZe-111 poate fi folosită pentru a identifica conținutul oricărui obiect, de la dosare și rafturi până la unități flash USB, cabluri și alte echipamente.

Aceste etichete laminate autoadezive au fost create pentru a rezista la temperaturi extreme și rezistă la substanțe chimice, la abraziune, la acțiunea luminii soarelui și la scufundarea sub apă, fiind potrivite pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior.

Caseta cu bandă P-touch se instalează rapid și simplu, iar benzile de etichete TZe sunt disponibile într-o varietate de lățimi, culori și materiale, astfel încât dispozitivele de etichetare P-touch să vă îndeplinească toate nevoile de etichetare.

Inapoi sus