Adăugat în coș

Bandă de etichete negru pe transparent Brother TZe-131 – 12mm lățime

Bandă de etichete negru pe transparent Brother TZe-131 – lățime de 12mm. Banda are 8m lungime. Compatibilă cu imprimantele de etichete P-touch care au simbolul TZ sau TZe pe capac.

69,90 RON cu TVA

58,74 RON fără TVA

Lățime de 12mm, lungime de 8m

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate rezistente și lizibile

TZe131_main

Funcții

  • Lățime de 12mm, lungime de 8m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Compatibilă cu o gamă largă de imprimante Brother P-touch, această casetă originală cu bandă de etichete laminate TZe-131 este practică datorită combinației de culori ușor de citit, negru pe transparent - astfel ca este utilă acasă, la birou, sau în alte medii de lucru.

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Această bandă de etichete laminată TZe-131 negru pe transparent a fost testată riguros de către Brother și ne-am asigurat că este cât se poate de rezistentă.

Combinația neutră de negru pe alb a acestei benzi TZe-131 înseamnă că poate avea numeroase utilizări, de la etichete pentru telefoane, dosare și echipamente de birou, la ajutor în a vă păstra organizat la muncă, sau a face totul ușor de identificat în dulap sau pe rafturile de acasă.

Înlocuirea casetei cu bandă P-touch este ușoară și, benzile de etichete TZe vin într-o varietate de lățimi, culori și materiale, oferind liberate în creație.

Inapoi sus