Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-242 - lățime de 18 mm

Bandă de etichete Brother TZe-242 roșu pe alb - lățime de 18 mm, lungime de 8 m

Lățime de 18 mm, lungime de 8 m

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate clare și rezistente

Prezentarea produsului

TZe242_main

Caracteristici

  • Lățime de 18 mm, lungime de 8 m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate clare și rezistente

Despre acest produs:

Compatibilă cu o gamă largă de imprimante Brother P-touch, această casetă originală cu bandă de etichete laminate TZe-242 este practică datorită combinației de culori ușor de citit, roșu pe alb - astfel ca este utilă acasă, la birou, sau în alte medii de lucru.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Această bandă de etichete laminată TZe-242 a fost testată riguros de către Brother și ne-am asigurat că este cât se poate de rezistentă.

Combinația de roșu pe alb a acestei benzi TZe-242 înseamnă că poate avea numeroase utilizări, de la etichete pentru telefoane, dosare și echipamente de birou, la ajutor în a vă păstra organizat la muncă, sau a face totul ușor de identificat în dulap sau pe rafturile de acasă.

Aceste benzi laminate adezive au fost dezvoltate pentru a rezista la temperaturi mari, și sunt rezistente la substanțe chimice, abraziune, lumina soarelui și scufundarea în apă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în interior sau exterior.

Înlocuirea casetei cu bandă P-touch este ușoară și benzile de etichete TZe vin într-o varietate de lățimi, culori și materiale, oferind liberate în creație.


Inapoi sus