Adăugat în coș

Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe334 – auriu pe negru de 12 mm lățime

Bandă de etichete Brother TZe334 auriu pe negru – 12 mm lățime

94,36 RON cu TVA 79,29 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Compatibilă cu o gamă largă de imprimante Brother P-touch, această casetă originală cu bandă de etichete laminate TZe-334 este foarte versatilă datorită combinației de culori ușor de citit, auriu pe negru – astfel, este utilă acasă, la birou și în alte medii de lucru.

Caracteristici

  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Descriere

Caseta cu bandă de etichete originală Brother TZe-334 vă oferă garantat etichete clare și lizibile care rezistă.

La fel de utilă la domiciliu, la birou sau la locul de muncă, caseta cu bandă de etichete laminată auriu pe negru TZe-334 poate fi folosită pentru a identifica conținutul oricărui obiect, de la dosare și rafturi până la unități flash USB, cabluri și alte echipamente.

Aceste etichete laminate autoadezive au fost create pentru a rezista la temperaturi extreme și rezistă la substanțe chimice, la abraziune, la acțiunea luminii soarelui și la scufundarea sub apă, fiind potrivite pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior.

Caseta cu bandă P-touch se instalează rapid și simplu, iar benzile de etichete TZe sunt disponibile într-o varietate de lățimi, culori și materiale, astfel încât dispozitivele de etichetare P-touch să vă îndeplinească toate nevoile de etichetare.

 

Compatibilă cu