Adăugat în coș

Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-435 – alb pe roșu, lățime de 12mm

Bandă de etichete Brother TZe-435 alb pe roșu – lățime de12mm

92,69 RON cu TVA 77,90 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Compatibilă cu o gamă largă de imprimante Brother P-touch, această casetă originală cu bandă de etichete laminate TZe-435 este practică datorită combinației de culori ușor de citit, alb pe roșu - astfel ca este utilă acasă, la birou, sau în alte medii de lucru.

Caracteristici

  • Lățime de 12mm, lungime de 8m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Descriere

Această bandă de etichete laminată TZe-435 a fost testată riguros de către Brother și ne-am asigurat că este cât se poate de rezistentă.

Combinația de alb pe roșu a acestei benzi TZe-435 înseamnă că poate avea numeroase utilizări, de la etichete pentru telefoane, dosare și echipamente de birou, la ajutor în a vă păstra organizat la muncă, sau a face totul ușor de identificat în dulap sau pe rafturile de acasă.

Aceste benzi laminate adezive au fost dezvoltate pentru a rezista la temperaturi mari, și sunt rezistente la substanțe chimice, abraziune, lumina soarelui și scufundarea în apă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în interior sau exterior.

Înlocuirea casetei cu bandă P-touch este ușoară și benzile de etichete TZe vin într-o varietate de lățimi, culori și materiale, oferind liberate în creație.

 

Compatibilă cu