Adăugat în coș

Bandă de etichete originală Brother TZe-631 – negru pe galben, 12mm lățime

Bandă de etichete Brother TZe-631 negru pe galben – 12mm lățime și 8m lungime. Compatibilă cu imprimantele de etichete P-touch care au simbolul TZ sau TZe pe capacul pentru casetă.

77,37 RON cu TVA 65,02 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Compatibilă cu o gamă largă de imprimante Brother P-touch, această bandă de etichete laminate TZe-631 este în special utilă datorită combinației de culori ușor de citit negru pe galben – astfel că vă este de ajutor acasă, la birou sau în alte locații.

Funcții

  • 12mm lățime, 8m lungime
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Etichete ușor de citit ce rezistă în timp

Descriere

Aceasta casetă cu bandă de etichete originală Brother Brother TZe-631 vă garantează etichete cu text clar, ce rezistă în timp.

Utilă acasă, la birou sau în alte medii de lucru, această bandă de etichete laminată TZe-631 negru pe galben vă ajută să identificați ușor lucrurile de la dosare și rafturi, la stick-uri USB, cât și cabluri sau alte echipamente.

Aceste etichete adezive au fost create pentru a rezista la variații de temperatură, substanțe chimice, abraziune, lumina soarelui și pot fi introduse în apă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea atât în interior cât și în exterior.

Casetele cu bandă TZe se instalează rapid și ușor, și vin în diverse combinații de lățimi, culori și materiale - asigurându-vă că puteți crea orice etichetă doriți echipamentul dvs. P-touch.

Compatibilă cu