Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-C51 – negru pe galben fluorescent, lățime de 24 mm

Bandă de etichete Brother TZe-C51 negru pe galben fluorescent – lățime de 24 mm

Lățime de 24 mm, lungime de 5 m

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate clare și rezistente

Prezentarea produsului

TZeC51_main

Caracteristici

  • Lățime de 24 mm, lungime de 5 m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate clare și rezistente

Despre acest produs:

Perfectă pentru crearea de etichete care să atragă atenția, această bandă de etichete originală TZe-C51 negru pe galben fluorescent este ideală pentru semnalizarea informațiilor importante, crearea semnelor de avertizare sau marcarea echipamentelor specializate. Folosind TZe-C51 vă asigurați că elementele importante pot fi identificate ușor în caz de urgență. Compatibilă cu imprimante de etichete P-touch ce au simbolul TZ sau TZe pe capac.

 

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Această bandă fluorescentă este ideală pentru indicarea informațiilor importante, crearea semnelor de avertizare sau pericol, sau pentru identificarea echipamentelor specializate și a instrucțiunilor în caz de urgență.

Banda de etichete TZe-C51 cu lățimea de 24 mm a fost testată riguros de către Brother și ne-am asigurat că este cât se poate de rezistentă.

Folosind banda de etichete Brother TZe-C51 negru pe galben fluorescent înseamnă că nu trebuie să vă mai faceți griji legate de ștergerea textului mulțumită tehnologiei de laminare patentată, care este proiectată să reziste la variații de temperatură, apă, lumina soarelui și abraziune.

Alegând banda de etichete originală Brother TZe-C51, aveți siguranța că echipamentul dvs. P-touch continuă să funcționeze perfect și să vă ofere etichete clare, lizibile și care vor rezista.


 
Inapoi sus