Adăugat în coș
  1. Acasă
  2. Consumabile
  3. TZe-FX221

Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-FX221 – negru pe alb, lățime de 9mm

Bandă de etichete Brother TZe-FX221 negru pe alb – 9mm

73,88 RON cu TVA 62,08 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Ideală pentru crearea de etichete pentru cabluri, fir, tuburi PVC sau alte forme cilindrice, iar adezivul special al acestei benzi de etichete TZe-FX221 negru pe alb vă asigură că etichete importante rămân fixate. Compatibilă cu imprimantele P-touch care au simbolul TZ sau TZe pe capac.

Caracteristici

  • Lățime de 9mm, lungime de 8m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate clare și rezistente

Descriere

Creată în special pentru identificarea cablurilor și a firelor, această bandă de etichete TZe-FX221 de 9mm a fost testată riguros de către Brother pentru a vă asigura că puteți imprima etichete de identificare rapid și eficient.

Dezvoltată cu un adeziv special care permite etichetelor să fie aplicate ușor pe cabluri, tuburi PVC sau alte obiecte cilindrice, banda Brother TZe-FX221 negru pe alb este potrivită și pentru alte suprafețe curbate precum țevi sau conducte. Etichetele pot înfășurate în jurul cablurilor, sau fixate în formă de steag.

Compatibilă cu gama de imprimante P-touch, etichetele laminate au fost proiectate să reziste la variații de temperatură, apă, substanțe chimice, lumina soarelui și abraziune.

 

 

Compatibilă cu