Adăugat în coș
  1. Acasă
  2. Consumabile
  3. TZe-FX611

Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-FX611 – negru pe galben flexibilă ID, lățime de 6mm

Bandă de etichete Brother TZe-FX611 negru pe galben flexibilă ID – 6mm

67,39 RON cu TVA 56,63 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Ideală pentru crearea de etichete pentru cabluri, fir, tuburi PVC sau alte forme cilindrice, iar adezivul special al acestei benzi de etichete TZe-FX611 negru pe galben vă asigură că etichete importante rămân fixate. Compatibilă cu imprimantele P-touch care au simbolul TZ sau TZe pe capac.

Caracteristici

  • Lățime de 6mm, lungime de 8m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate clare și rezistente

Descriere

Creată în special pentru identificarea cablurilor și a firelor, această bandă de etichete TZe-FX611 de 6mm a fost testată riguros de către Brother pentru a vă asigura că puteți imprima etichete de identificare rapid și eficient.

Dezvoltată cu un adeziv special care permite etichetelor să fie aplicate ușor pe cabluri, tuburi PVC sau alte obiecte cilindrice, banda Brother TZe-FX611 negru pe galben este potrivită și pentru alte suprafețe curbate precum țevi sau conducte. Etichetele pot înfășurate în jurul cablurilor, sau fixate în formă de steag.

Compatibilă cu gama de imprimante P-touch, etichetele laminate au fost proiectate să reziste la variații de temperatură, apă, substanțe chimice, lumina soarelui și abraziune.

Compatibilă cu