Casetă de bandă pentru etichete originală Brother TZe-M921 – Negru pe argintiu mat, 9 mm lățime

Brother TZe-M921 bandă pentru etichete negru pe argintiu mat – 9 mm lățime

9 mm lățime, 8 m lungime

Suprafață laminată mată pentru a reduce reflexia

Casetă de bandă originală Brother de înaltă calitate

Prezentarea produsului

TZEM921_main

Asigură etichetare durabilă și lizibilă

Specificații

  • 9 mm lățime, 8 m lungime
  • Suprafață laminată mată pentru a reduce reflexia
  • Casetă de bandă originală Brother de înaltă calitate
  • Asigură etichetare durabilă și lizibilă

Despre acest produs:

Designul versatil negru pe argintiu mat al TZe-M921 înseamnă că este instrumentul perfect pentru a crea etichete atrăgătoare pentru a afișa informații importante referitoare la de siguranță electrică și marcarea obiectelor de inventar. Această bandă laminată proiectată cu experiență este potrivită atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Compatibilă cu imprimantele de etichete P-touch care prezintă sigla TZ sau TZe pe capacul casetei cu bandă.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Banda de etichetare TZe-M921 a fost testată riguros de Brother pentru a se asigura că este cât mai durabilă și fiabilă posibil.

Această casetă cu bandă de etichete de 9 mm negru pe argintiu metalic mat este perfectă pentru a crea etichete pentru a identifica echipamentele care sunt înregistrate într-un registru de active din cadrul organizației dvs. și este, de asemenea, ideală pentru utilizare în testele de siguranță electrică pentru a afișa când a avut loc cel mai recent test și când urmează următorul test.

Cu un design rezistent la apă, adeziv care se lipește de aproape orice suprafață și tehnologie anti-decolorare, banda și textul dumneavoastră vor rămâne cu siguranță intacte în cele mai extreme condiții.

Și, deoarece suprafața laminată a lui TZe-M921 are un finisaj mat, nu există riscul ca strălucirea să ascundă textul.

Alegând bandă de etichetare Brother TZe-M921 originală, puteți fi sigur că imprimanta dvs. P-touch continuă să vă ofere rezultate clare, lizibile și concepute pentru a dura.

Inapoi sus