Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-MQ531 – negru pe albastru pastel, lățime de 12 mm

Bandă de etichete negru pe albastru pastel Brother TZe-MQ531 – 12 mm

Lățime de 12 mm, lungime de 4 m

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate rezistente și lizibile

Prezentarea produsului

TZeMQ531_main

Caracteristici

  • Lățime de 12 mm, lungime de 4 m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Despre acest produs:

Potrivită pentru a fi utilizată în interior sau exterior, această bandă de etichete originală Brother TZe-MQ531 negru pe albastru pastel poate fi aplicată pe orice suprafață, iar scrisul va rezista în timp. Compatibilă cu imprimantele de etichete P-touch care au simbolul TZ sau TZe pe capacul casetei.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Caseta cu bandă de etichete Brother TZe-MQ531 vă oferă garantat etichete care rezistă cu adevărat.

Combinația de negru pe albastru pastelat este foarte drăguță, dar această bandă de etichete TZe-MQ531 este și rezistentă. Creată pentru a fi utilizată în interior sau în exterior, banda laminată extrem de durabilă a fost proiectată de către experți pentru a rezista la temperaturi extreme, abraziuni, substanțe vărsate și raze UV, asigurând rezistența și durabilitatea etichetelor.

Compatibile cu o gamă vastă de imprimante P-touch, etichetele vor rămâne fixate și vor fi lizibile mai mult timp cu banda de etichete TZe-MQ531.

Caseta cu bandă P-touch se instalează rapid și simplu, iar benzile de etichete TZe sunt disponibile într-o varietate de lățimi, culori și materiale, astfel încât să puteți folosi dispozitivele noastre pentru toate nevoile de etichetare.

Inapoi sus