Casetă cu bandă panglică originală Brother TZe-RM34 – auriu pe verde mentă, 12mm lățime

Bandă panglică auriu pe verde mentă Brother TZe-RM34 – 12mm lățime

12mm lățime, 4m lungime

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Rezultate profesionale

Prezentarea produsului

Casetă cu bandă panglică Brother TZe-RM34 - auriu pe verde mentă - panglică personalizată cu numele unui nou născut pe album foto

Caracteristici

  • 12mm lățime, 4m lungime
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Rezultate profesionale

Despre acest produs:

Ieșiți în evidență adăugând o notă personală cadourilor, cardurilor sau obiectelor artizanale, cu banda panglică originală Brother TZe-RM34. Cu TZe-RM34 vă puteți baza pe un rezultat rapid și rezistent, cât și pe o calitate clară la nivel profesional. Compatibilă cu imprimantele de etichete care au simbolul TZ sau TZe pe capacul pentru casete.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Folosiți TZe-RM34 împreună cu imprimanta P-touch pentru a transmite cele mai bune urări persoanelor dragi în ocazii speciale. Arătați-vă aprecierea adăugând o notă personală la cadouri, carduri și obiecte artizanale, cu această bandă panglică originală Brother TZe-RM34.

Cu TZe-RM34 vă puteți bucura de un rezultat rapid și fiabil, cât și de rezultate clare la nivel profesional. Această bandă frumoasă auriu pe verde mentă Brother TZe-RM34 este garantată să ofere etichete de cea mai înaltă calitate.

Având un finisaj lucios deosebit, această panglică textilă ne-adezivă este perfectă pentru cadouri și obiecte artizanale.

Inapoi sus