Casetă cu bandă panglică originală Brother TZe-RN54 – auriu pe albastru naval, 24 mm lățime

Bandă Brother TZe-RN54 – 24 mm lățime, 4 m lungime. Compatibilă cu imprimantele de etichete P-touch ce au logoul TZ sau TZe pe capac.

24 mm lățime, 4 m lungime

Panglică textilă pentru cadouri și obiecte artizanale

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Prezentarea produsului

TZe-RN54 24mm gold on navy blue TZe ribbon

Rezultate profesionale

Caracteristici

  • 24 mm lățime, 4 m lungime
  • Panglică textilă pentru cadouri și obiecte artizanale
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Rezultate profesionale

Despre acest produs:

Ieșiți în evidență adăugând o notă personală cadourilor, cardurilor sau obiectelor artizanale, cu banda panglică originală auri pe albastru naval Brother TZe-RN54. Cu TZe-RN54 vă puteți baza pe un rezultat rapid și rezistent, cât și pe o calitate clară la nivel profesional. Compatibilă cu imprimantele de etichete care au simbolul TZ sau TZe pe capacul pentru casete.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Folosiți TZe-RN54 împreună cu imprimanta P-touch pentru a transmite cele mai bune urări persoanelor dragi în ocazii speciale. Arătați-vă aprecierea adăugând o notă personală la cadouri, carduri și obiecte artizanale, cu această bandă panglică originală Brother TZe-RN54.

Cu TZe-RN54 vă puteți bucura de un rezultat rapid și fiabil, cât și de rezultate clare la nivel profesional. Această bandă frumoasă auriu pe albastru naval Brother TZe-RN54 este garantată să ofere etichete de cea mai înaltă calitate.

Având un finisaj lucios deosebit, această panglică textilă ne-adezivă este perfectă pentru cadouri și obiecte artizanale.

Inapoi sus