Adăugat în coș

Casetă cu bandă panglică originală Brother TZe-RN54 – auriu pe albastru naval, 24mm lățime

Bandă Brother TZe-RN54 – 24mm lățime, 4m lungime. Compatibilă cu imprimantele de etichete P-touch ce au logoul TZ sau TZe pe capac.

24mm lățime, 4m lungime

Panglică textilă pentru cadouri și obiecte artizanale

Casetă originală Brother de calitate înaltă

TZe-RN54 24mm gold on navy blue TZe ribbon

Rezultate profesionale

Caracteristici

  • 24mm lățime, 4m lungime
  • Panglică textilă pentru cadouri și obiecte artizanale
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Rezultate profesionale

Ieșiți în evidență adăugând o notă personală cadourilor, cardurilor sau obiectelor artizanale, cu banda panglică originală auri pe albastru naval Brother TZe-RN54. Cu TZe-RN54 vă puteți baza pe un rezultat rapid și rezistent, cât și pe o calitate clară la nivel profesional. Compatibilă cu imprimantele de etichete care au simbolul TZ sau TZe pe capacul pentru casete.

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Folosiți TZe-RN54 împreună cu imprimanta P-touch pentru a transmite cele mai bune urări persoanelor dragi în ocazii speciale. Arătați-vă aprecierea adăugând o notă personală la cadouri, carduri și obiecte artizanale, cu această bandă panglică originală Brother TZe-RN54.

Cu TZe-RN54 vă puteți bucura de un rezultat rapid și fiabil, cât și de rezultate clare la nivel profesional. Această bandă frumoasă auriu pe albastru naval Brother TZe-RN54 este garantată să ofere etichete de cea mai înaltă calitate.

Având un finisaj lucios deosebit, această panglică textilă ne-adezivă este perfectă pentru cadouri și obiecte artizanale.

Inapoi sus