Adăugat în coș

Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-S241 – negru pe alb, lățime de 18mm

Bandă de etichete Brother TZe-S241 negru pe alb – lățime de 18mm

110,17 RON cu TVA 92,58 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Compatibilă cu o gamă largă de imprimante Brother P-touch, această casetă originală cu bandă de etichete laminate TZe-S241 este practică datorită combinației de culori ușor de citit, negru pe alb - astfel ca este utilă acasă, la birou, sau în alte medii de lucru.

Caracteristici

  • Lățime de 18mm, lungime de 8m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Descriere

Cu această casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-S241 veți putea crea etichete clare, lizibile care vor rezista.

Adezivul puternic oferă mai multă putere de prindere pentru ca etichete dvs. să rămână fixate pe suprafețe mai dificile sau care nu sunt uniforme.

Utilă atât acasă cât și la locul de muncă, această bandă de etichete laminată TZe-S241 negru pe alb poate fi folosită pentru a identifica conținutul dosarelor, panourilor sau al altor echipamente.

Aceste benzi laminate adezive au fost dezvoltate pentru a rezista la temperaturi mari, și sunt rezistente la substanțe chimice, abraziune, lumina soarelui și scufundarea în apă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în interior sau exterior.

Înlocuirea casetei cu bandă P-touch este ușoară și benzile de etichete TZe vin într-o varietate de lățimi, culori și materiale, oferind liberate în creație.

 

Compatibilă cu