Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZE-S651 – negru pe galben, lățime de 24 mm

Bandă de etichete Brother TZE-S651 negru pe galben – lățime de 24 mm

Lățime de 24 mm, lungime de 8 m

Casetă originală Brother de calitate înaltă

Asigură rezultate rezistente și lizibile

Prezentarea produsului

TZeS651_main

Caracteristici

  • Lățime de 24 mm, lungime de 8 m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate rezistente și lizibile

Despre acest produs:

Compatibilă cu o gamă largă de imprimante Brother P-touch, această casetă originală cu bandă de etichete laminate TZe-S651 este practică datorită combinației de culori ușor de citit, negru pe galben - astfel ca este utilă acasă, la birou, sau în alte medii de lucru.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Cu această casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-S651 veți putea crea etichete clare, lizibile care vor rezista.

Adezivul puternic oferă mai multă putere de prindere pentru ca etichete dvs. să rămână fixate pe suprafețe mai dificile sau care nu sunt uniforme.

Utilă atât acasă cât și la locul de muncă, această bandă de etichete laminată TZe-S651 negru pe galben poate fi folosită pentru a identifica conținutul dosarelor, panourilor sau al altor echipamente.

Aceste benzi laminate adezive au fost dezvoltate pentru a rezista la temperaturi mari, și sunt rezistente la substanțe chimice, abraziune, lumina soarelui și scufundarea în apă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în interior sau exterior.

Înlocuirea casetei cu bandă P-touch este ușoară și benzile de etichete TZe vin într-o varietate de lățimi, culori și materiale, oferind liberate în creație.

 
Inapoi sus