Casetă cu bandă de etichete originală Brother TZe-SE4 – negru pe alb, lățime de 18mm

Bandă de etichete Brother TZe-SE4 negru pe alb - lățime de 18mm, lungime de 8m

144,44 lei cu TVA 121,38 lei fără TVA
Găsiți un magazin local
Protejați obiectele cu această bandă de securitate Brother TZe-SE4. Creată pentru a vă oferi siguranță, această bandă TZe-SE4 vă avertizează dacă pe un echipament s-a intervenit în mod neautorizat.

Caracteristici

  • Lățime de 18mm, lungime de 8m
  • Casetă originală Brother de calitate înaltă
  • Asigură rezultate clare și rezistente

Descriere

Banda de securitate originală Brother TZe-SE4 negru pe alb a fost creată pentru a vă oferi siguranță și a vă ajuta să vă protejați împotriva furtului sau intervenției neautorizate.

Ideală pentru a crea etichete de siguranță, această bandă laminată nu poate fi îndepărtată și mutată într-o altă parte. Odată ce banda TZe-SE4 a fost dezlipită, aceasta lasă o urmă sub formă de tablă de șah iar scrisul este distrus.

Daca aveți nevoie să protejați informații confidențiale păstrate în anumite cabinete, banda TZe-SE4 vă va alerta dacă s-a umblat la acestea.

Casetele cu bandă TZe sunt ușor și rapid de instalat, asigurându-vă că echipamentul P-touch vă poate ajuta cu sarcinile de etichetare. Alegând banda Brother TZe-SE4 aveți garanția că echipamentul funcționează perfect oferind rezultate clare, lizibile și rezistente.

Compatibilă cu