1. Acasă Brother
 2. Soluții pentru afaceri
 3. Imprimante portabile de etichete pentru domeniul medical
 4. Etichete pentru marcare obiecte și echipament medical
Etichetă laminată negru pe argintiu P-touch TZe pe uscător

Păstați evidența echipamentelor și a bunurilor

Numeroase instituții medicale au mii de bunuri fixe și mobile împărțite în numeroase locații. Păstrați un inventar al acestora imprimând etichete laminate reziste ce conțin numărul de inventar și alte informații importante cu imprimantele de etichete din gama Brother P-touch P900. Etichetele laminate Brother TZe sunt proiectate să reziste mulți ani chiar și în condiții extreme.

Beneficii ale gamei de imprimante PT-P900 și etichetelor rezistente P-touch

Un înveliș laminat, transparent, protejează texul împotriva chimicalelor, umezelii, abraziunii, luminii soarelui și condițiilor extreme. Etichetele laminate Brother P-touch au fost "Testate la extrem" de către un laborator independent pentru a garanta rezistența.

Tehnologia transfer termic folosește un ribbon cu cerneală pentru a oferi imprimări clare, de calitate înaltă. Imprimantele de etichete P-touch oferă rezultate rezistente și trainice la o rezoluție de imprimare de până la 360 x 720dpi. 

Coduri uni și bi-dimensionale, precum GS1-128 și coduri QR pot fi incluse pe etichete pentru a îmbunătăți eficiența, și a reduce erorile provocate de introducerea manuală a informațiilor.

Îmbunătățiți identificarea incluzând imagini grafice relevante precum logouri sau simboluri. Sunt suportate formate uzuale precum .jpg, .png și .bmp.

Casetele cu bandă Brother TZe sunt disponibile în diverse lățimi de până la 36mm, și în diverse combinații de culori. Sunt disponibile etichete metalice, puternic adezive, de siguranță și fluorescente pentru orice nevoie.

Programul P-touch Editor pentru Windows și Mac poate fi descărcat gratuit, și permitea crearea de etichete profesionale personalizate. 

Informații de service pe etichetă laminată Brother P-touch TZe pe echipament din spital

Asigurați-vă că planurile de service sunt respectate

Fără a avea posibilitatea de a identifica exact echipamentul, proceduri de service esențiale pot să nu fie executate pe dispozitivele corecte. Pot fi depanate echipamente greșite, sau note importante de service pot fi omise. Folosind etichetele laminate Brother P-touch pe fiecare dispozitiv aveți garanția că etichete vor rămâne lizibile timp de mulți ani, iar echipamentele sunt păstrate în cele mai bune condiții.
 

Instrucțiuni de utilizare pe echipament medical

Includeți informații de utilizare importante

Etichetele vizibile ce conțin informații importante pot fi fixate pe echipament, indicând modul de utilizare corect și asigurând folosirea imediată. Cu o gamă largă de culori de etichete incluzând metalic și fluorescent, vă puteți asigura că instrucțiunile sunt clare și ușor de observat.

Etichete laminate Brother P-touch TZe pe substanțe în laborator

Aveți încredere în etichetele Brother TZe

Disponibile în lățimi de până la 36mm, și diverse culori și materiale incluzând etichete metalice, puternic adezive și de siguranță, benzile Brother P-touch au fost testate și sunt garantate să reziste la:

 • Chimicale
 • Apă și alte lichide
 • Abraziune
 • Lumina soarelui și UV
 • Temperaturi negative de până la -80C
 • Căldură până la +150C

Odată aplicate, aveți garanția că etichetele vor rămâne fixate și lizibile timp de mulți ani.

Date tehnice pentru benzi TZe (PDF, 2.5MB)

Brother P-touch PT-P900W imprimând etichetă de inventar

Gama de imprimante de etichete PT-P900

Gama de imprimante de etichete Brother P-touch PT-P900 sunt alegerea ideală pentru instituții sanitare care au nevoie de etichete rezistente.

 • Creați etichete rezistente personalizate, cu lățimea de până la 36mm.
 • Imprimare rapidă la rezoluție mare.
 • Includeți coduri de bare, logouri și alte simboluri.
 • Legături către date din fișiere Excel pentru etichete cu mai multe informații.
 • Include programul de creat etichete P-touch Editor.