1. Acasă Brother
  2. Scanere de documente
O femeie de afaceri care citește un document în timp ce stă la un birou cu un scaner lângă ea într-un mediu de birou

De ce ar trebui să alegeți un scaner de documente Brother?

Când trebuie să vă digitalizați arhivele de hârtie, aveți nevoie de un scaner de documente fiabil și ușor de utilizat, care să vă ofere cel mai bun raport calitate-preț.

Bazându-ne pe etosul nostru „At your side”, soluțiile de scanare Brother combină tehnologia puternică cu software-ul gratuit standard din industrie, pentru a vă susține în activitatea de digitalizare. Scanerele noastre premiate asigură captarea corectă a informațiilor scanate pagină cu pagină.

  • Scanați documente A4, fotografii, cărți de identitate și multe altele
  • Tehnologie fiabilă și simplu de utilizat
  • Premiat și renumit în domeniu

Brother ADS-2700W în uz

Procesare avansată a imaginii pentru o gestionare mai inteligentă a documentelor 

Scanerele Brother ajută la eficientizarea gestionării documentelor. De exemplu, tehnologia alimentatorului automat de documente (ADF) vă permite să adăugați un teanc de documente care trebuie scanate într-un singur lot, indiferent dacă este vorba de contracte A4 sau chiar de carduri de plastic, cum ar fi permisele de conducere.  

Cu caracteristici precum recunoașterea optică a caracterelor (OCR) pentru a transforma documentele scanate în fișiere editabile și cu software pentru a elimina urmele perforațiilor, scanerele noastre asigură faptul că versiunile dvs. digitale nu sunt doar copii de siguranță – acestea sunt pregătite pentru a fi înregistrate în sistemele dvs. și pentru a vă ușura munca. Aflați mai multe despre OCR

Nu sunteți sigur ce scaner de documente să alegeți? Explorați gama noastră completă