1. Acasă Brother
 2. Brother pentru acasă
 3. Creează și personalizează
Femeia stătea la o masă ținând o etichetă. Masa este acoperită cu modele de hârtie, inclusiv coroane și flori.

Deblochează-ți creativitatea

Indiferent dacă sunteți un crafter profesionist sau doriți doar să adăugați un pic de fler și creativitate la sarcinile dvs. de zi cu zi, avem o serie de imprimante și dispozitive de etichetare pentru a vă ajuta să o realizați.

Iată doar câteva dintre lucrurile pe care le puteți descoperi cu gama Brother Creare și Craft, concepute pentru a vă duce crafting-ul la nivelul următor.

 • Organizați-vă viața de zi cu zi acasă și spațiile de lucru
 • Ajutați-vă cu sarcinile de administrare pentru a vă sprijini afacerea de craft
 • Realizați albume foto atrăgătoare, cadouri personalizate și decorațiuni personalizate pentru acasă
 • Creeați invitații de nuntă sau cărți pentru acea ocazie specială 
 • O multitudine de idei de inspirație și de creație prin Centrul nostru creativ

Crafting acasă

Oferindu-vă libertatea de a crea panglici personalizate, etichete și fotografii

O cutie cadou albastră și o panglică cu fundă aurie

Imprimați etichete și panglici personalizate

Imprimantele Brother P-touch și gama lor largă de etichete și panglici vă pot ridica crafting-ul și personalizarea la noi niveluri.

Cu imprimanta portabilă de etichete PT-H110, puteți crea panglici și etichete personalizate elegante și profesionale într-o gamă largă de stiluri, culori și țesături.

De la papetărie de nuntă personalizată, setări de loc și împachetare cadou, la arte și meserii personalizate, acest dispozitiv este distractiv și ușor de utilizat și oferă o întreagă serie de opțiuni creative.

Pentru cei care au nevoie de mai multă flexibilitate, P-touch CUBE este o imprimantă Bluetooth care se conectează la smartphone-ul dvs. și vă permite să proiectați etichete în aplicația gratuită Design & Print. Acesta vă permite să alegeți din peste 1000 de simboluri și emoji, 23 de fonturi și 61 de cadre pentru a le include cu textul.

 

Explorează imprimantele noastre P-touch pentru craft
Femeie ținând mai multe cărți colorate cu o imprimantă și role de sfoară pe o masă în fundal

Imprimați, tăiați și creați cu un singur tip de hârtie

Imprimanta noastră de imprimare și tăiere este un dispozitiv multifuncțional unic, compact, care oferă imprimare, copiere și scanare rapidă și de înaltă calitate - ceea ce o face perfectă pentru crafting complet.

Cu ajutorul gestionării flexibile a hârtiei și al frezării automate, puteți imprima pe hârtie A4 cu opțiunea de a tăia automat hârtia la dimensiunea A5 - chiar și cu coli cu două fețe. Ai nevoie doar de un singur tip de hârtie!

Imprimanta ideală pentru crearea de carduri pentru ocazii speciale sau cărți de vizită, meniuri/afișaje și facturi pentru întreprinderi mici.

Iar cu conectivitatea wireless, sunteți întotdeauna conectat la dispozitiv, astfel încât să puteți imprima documentele creative în mișcare. 

 

O cameră cu cinci fotografii color așezate pe o masă

Libertate creativă de a proiecta în culori complete

Imprimanta noastră Design and Craft poate fi utilizată singură pentru a crea marcaje personalizate minunate, fotografii și alte elemente.

Sau îl puteți folosi cu alte materiale de artizanat pentru a crea piese și mai atrăgătoare, complicate. Pur și simplu tăiați formele imprimate pentru a vă lipi de desenele dvs. și pentru a vă aduce la viață meșteșugul.

Perfectă pentru meșteri și pasionați, această imprimantă color de calitate fotografică utilizează cea mai recentă tehnologie de imprimare ZINK Zero-INK®® pentru a garanta un finisaj profesional pentru fiecare proiect de artizanat.

Indiferent dacă faci cărți, cadouri sau decorațiuni pentru casă, acestea vor fi fără îndoială ale tale. Pur și simplu proiectați-vă eticheta în aplicația gratuită Color Label Editor, apoi trimiteți creația wireless la imprimanta Design and Craft.

 

Descoperă imprimanta noastră de etichete color

Crafting profesional

Crafting-ul este ușor pentru întreprinderile mici online

Maximizează-ți creativitatea

Idei care să te inspire

Femeie care atașează panglici și cărți de vizită la bunting de casă

Cauți inspirație?

Centrul nostru de creație oferă o serie de idei, șabloane și sfaturi de top despre cum să creați invitații speciale, felicitări și decorațiuni de petrecere.

Aici veți găsi un design pentru fiecare ocazie:

 • Nunți
 • Petreceri aniversare 
 • Evenimente de sezon, cum ar fi Halloween și Crăciun
 • Aniversări

Explorează Centrul de creație

Explorați Brother pentru acasă