1. Acasă Brother
  2. Consumabile | Brother
  3. Benzi și etichete
Roată culori etichete

Benzi laminate pentru orice nevoi

Proiectate special pentru gama de imprimante de etichete P-touch, benzile noastre laminate TZe au fost testate riguros pentru a rezista în condiții extreme. Având o rezistență excelentă la apă, abraziune, substanțe chimice și variații de temperatură, vă puteți baza pe ele. Avem disponibile peste 60 de combinații de culori și dimensiuni, precum puternic adezive și de siguranță.

Vedeți gama P-touch

Tipuri de benzi

Benzi puternic adezive pentru medii mai dificile

Puternic adeziv

Ideal pentru medii mai dificile, cu 50% mai multă putere de fixare.

Benzi flexibile ID pentru fire și cabluri

ID flexibilă

Creată special pentru a fixa ferm pe fire și cabluri.

Termocontractabile tubulare pentru identificarea cablurilor

Termocontractabile

Soluție de identificare a cablurilor de lungă durată.

Benzi de securitate laminate

Laminate de siguranță

Model tip tablă de șah pentru a indica dezlipirea.

Etichete și benzi rezistente TZe

Benzile laminate Brother TZe sunt disponibile în numeroase culori, dimensiuni și materiale, pentru orice aplicații de etichetare. Datorită stratului laminat, textul este protejat împotriva căldurii, frigului, substanțelor chimice, umezelii, luminii soarelui și abraziunii. Pot fi folosite în interior sau exterior și rezistă timp de mulți ani. 

Consultați consumabilele Brother

Etichetele DK sunt disponibile în numeroase dimensiuni

Etichete de hârtie adezive

Proiectate special pentru gama de imprimante de etichete QL, rolele de hârtie continuă oferă economii de cost și timp, eliminând nevoia de a utiliza mai mult role pentru sarcini diferite.

Etichetele pot fi tăiate la dimensiunea dorită, ceea ce înseamnă că puteți imprima etichete de semnalizare de până la 1 metru rapid și ușor. De asemenea, sunt disponibile numeroase opțiuni de dimensiuni pretăiate. Și o funcție unică la Brother este posibilitatea de a imprima atât negru cât și roșu - ceea ce vă ajută să creați etichete care ies în evidență.

Vedeți gama QL

*pentru imprimarea în două culori este necesară bandă DK22251

Creați eticheta de care aveți nevoie

Etichetele de hârtie adezivă Brother oferă o metodă eficientă de a crea etichete de expediere și marcare. Sunt perfecte pentru identificarea fișierelor, dosarelor, cabinetelor și rafturilor.

Etichete pot avea lățimi între 62mm și 102mm și pot fi tăiate la dimensiunea dorită în funcție de necesități. De asemenea, sunt disponibile numeroase de opțiuni de benzi pretăiate.

Brother logo

Cumpărați consumabile originale Brother