Consumabile originale Brother. Create pentru dumneavoastră.

Odată ce aţi investit într-o imprimantă de calitate, este normal să vă gândiţi să folosiţi cerneală, toner şi hârtie de aceeaşi calitate. Alegând consumabilele originale Brother, veţi obţine cele mai bune rezultate posibile – şi, de asemenea, ar trebui să vă ajute să economisiţi bani.

 

De ce să alegeți consumabile originale Brother?      

 • Cerneala şi hârtia Brother au fost concepute special pentru obţinerea unor performanţe optime, iar utilizarea lor împreună înseamnă că printurile dumneavoastră vor rezista peste 100 de ani, fără să îşi piardă culoarea.
 • Tonerul şi cerneala noastră sunt concepute astfel încât să asigure calitatea imprimării de prima dată, de fiecare dată – ajutându-vă să economisiţi hârtie, timp şi bani.
 • Picătura de mici dimensiuni permite imprimantei să producă imaginile vii şi textele clare pentru care a fost realizată.
 • Noua tehnologie cu ceară înseamnă că tonerele sunt acum fără ulei. Acest lucru oferă documentelor dumneavoastră un finisaj mat, de calitate profesională.
 • Noua noastră generaţie de cerneluri oferă o gamă excepţională şi extinsă de culori, producând imagini şi mai vii.
 • Vizitați secţiunea Brother Earth pentru mai multe informaţii legate de angajamentul nostru în ceea ce priveşte ecologia.

Ce sunt cartușele compatibile?

Cernelurile şi tonerele compatibile sunt fabricate de alte companii şi sunt concepute să funcţioneze cu o mulţime de imprimante diferite, de la numeroşi producători. Însă pot apărea probleme în urma utilizării acestor produse.

 • Este posibil ca acestea să nu se instaleze ușor, iar calitatea la imprimare poate fi mult mai slabă.
 • Pot apărea cu ușurință scurgeri, ceea ce provoacă nu doar un randament mai scăzut pe pagină ci, în anumite cazuri, poate deteriora aparatul dumneavoastră.
 • Consumabilele originale Brother sunt întotdeauna de încredere. Cernelurile compatibile și contrafăcute pot bloca duzele imprimantei și pot determina scurgeri, cauzând daune.
 • Consumabilele originale Brother sunt concepute astfel încât să se potrivească perfect cu imprimanta dumneavoastră - asigurând funcționarea exemplară a acesteia pentru o perioadă îndelungată de timp.
 • Testele au confirmat că documentele imprimante cu consumabile originale Brother au o durată de viată de până la patru ori mai mare decât cea a documentelor imprimate cu alte cerneluri.
   

 

Ce sunt cartușele contrafăcute?

Ca în orice industrie unde este importantă calitatea, cernelurile şi tonerele de imprimantă au fost vizate de falsificatori. Aceste cartuşe de calitate inferioară sunt concepute astfel încât să arate ca cele originale, iar apoi sunt vândute ilegal sub denumirea anumitor mărci - reuşind să păcălească unele persoane.

 •  Calitatea cernelii și a tonerului contrafăcut este foarte slabă. De fapt, din cauza faptului că aceste cartușe prezintă adesea scurgeri, ele pot provoca daune ireparabile aparatului dumneavoastră. 
 • Cartușele contrafăcute pot dăuna și mediului înconjurător.
 • Asigurați-vă că beneficiați de produse originale Brother, de calitate, achiziționând consumabilele de la partenerii autorizați Brother.
 • În cazul în care aveți îndoieli că ați achiziționat un consumabil original Brother, puteți verifica logo-ul holografic de pe ambalaj - sau luați legătura cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta.
 • Testele au confirmat că documentele imprimante cu consumabile originale Brother au o durată de viată de până la patru ori mai mare decât cea a documentelor imprimate cu alte cerneluri.

Cartușe contrafăcute

Imprimați poze care durează

Imprimare de calitate, rapidă și eficientă

Respectăm standardele din domeniu

ISO 11798 se referă la trăinicia și durabilitatea cernelii și a tonerului pe documentele imprimate sau copiate. Tonerele mono și color și cerneala monocrom Brother îndeplinesc acesta standard riguros.

Consumabilele originale Brother sunt, de asemenea, certificate conform standardului Blue Angel și sunt concepute astfel încât să respecte legile europene cu privire la Restricționarea utilizării substanțelor periculoase.

anti-contrafăcute