1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Soluții personalizate
  4. Comandă consumabile
Ecran tactil pe echipament Brother cu trei pictograme

Comandați cu ușurință cartușele de toner pentru imprimantă

Comandarea cartușelor de toner pentru imprimanta dvs. este acum rapidă și eficiență prin intermediul serviciului Comandare consumabile de la Brother.

Brother Comandare consumabile este un serviciu Brother care vă permite să comandați cartușele de toner potrivite atunci când aveți nevoie. Pur și simplu selectați pictograma ‘Servicii’ de pe panoul imprimantei și selectați ”Comandare consumabile”.

Cum poate să vă aducă beneficii Comandare consumabile?

Pictograma ceas

Eficiență sporită

Comandați consumabile doar când cele actuale sunt pe terminate.

Pictograma cutii

Economisiți spațiu

Eliminați nevoia de a depozita.

Pictograma strans de mana

Suport centralizat

Simplificați suportul tehnic adunând toate serviciile într-un singur loc.

Comandați consumabilele în 3 pași simpli

Ecran tactil pe imprimanta Brother cu servicii

1. Selectați "Comandare consumabile"

Ecran tactil pe imprimanta Brother cu tastatura numerica

2. Introduceți cantitatea

Ecran tactil pe imprimanta Brother cu mesaj finalizat

2. Cererea este trimisă către furnizorul dvs.

Întrebări frecvente

Comandă Consumabile oferă o metodă rapidă și eficientă pentru partenerii noștri de a vă oferi consumabile originale Brother. Comenzile sunt efectuate direct de pe meniul echipamentului Brother conectat la rețea. Solicitările sunt trimise pe email către adresa partenerului cu care colaborați.

Dacă nu sunteți siguri privind compatibilitatea, vă recomandăm să ne contactați pentru a vă oferi mai multe informații.

Acolo unde Brother reprezintă deja alegerea privind imprimarea și un program de print management complet nu este exact ceea ce doriți. Serviciul "Comandă Consumabile" oferă firmelor posibilitatea de a eficientiza achiziționarea consumabilelor originale Brother și a vă acoperi nevoile.

Comandare consumabile va funcționa doar cu imprimantele compatibile pe care este activată această funcție. Este necesară o cheie de licență pentru a activa serviciile Brother pentru dispozitivele următoare: DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6900DW, DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW.

Nu este necesar hardware suplimentare. Odată ce informațiile partenerului au fost configurate pe echipament, procesul de comandare este gata de utilizare.

Da. Puteți configura un cod PIN de protecție pentru a evita utilizarea abuzivă. Mesajele email trimise către partenerul dvs. folosesc criptare SSL sau TLS.

În meniul Servicii de pe panoul echipamentului va fi adăugată pictograma serviciului “Comandare consumabile”. Tot pe panoul imprimantei poate fi specificată cantitatea de consumabile.

Aplicația noastră gratuită Brother Software License Management Tool este cea mai bună cale de a activa orice servicii și soluții achiziționate. Pentru a activa soluția Comandare consumabile, trimiteți un fișier cu o licență validă către echipament. Puteți găsi mai multe informații aici

Consultați Termene și condiții.

Datele dvs. sunt procesate respectând Politica de confidențialitate