1. Acasă Brother
 2. Brother pentru acasă
 3. Organizează-ți casa
Trei cutii, mape, un sertar de clasare și două plante așezate pe rafturi

Fă ca organizarea casei tale să fie mai puțin complicată

Oferim o gamă de dispozitive de etichetare adezive și laminate ușor de utilizat pentru a vă ajuta să vă organizați viața de zi cu zi mai simplu.

 • Selecție cuprinzătoare de culori și lățimi - personalizați etichetele pentru a se potrivi aproape oricărui stil de marcă sau pentru fișiere și foldere de codificare a culorilor
 • Simplificați o varietate de procese administrative - identificați cu ușurință conținutul fișierelor, cutiilor de depozitare și rafturilor
 • Rezistente și durabile - etichetele noastre laminate sunt construite pentru a rezista, astfel încât să puteți fi siguri că își vor face în continuare treaba atât timp cât aveți nevoie de ele
 • Dispozitive portabile - mici și ușor de transportat cu conectivitate ușoară
 • Imprimante de etichete conectabile PC/smartphone - cu software de editare a etichetelor și șabloane pre-proiectate pentru toate aplicațiile de acasă 
 • Garanție - furnizată împreună cu toate produsele de etichetare pentru un plus de liniște sufletească

Explorează soluțiile de etichetare pentru acasă

Organizează-ți casa, cameră cu cameră

O casă curată este o casă fericită

Rutina zilnică

Să facem viața mai ușoară în fiecare zi

Tricou galben cu o etichetă cu numele plasată în interiorul gulerului

Înapoi la școală

Imprimanta noastră portabilă de etichete cu tăietor încorporat este instrumentul perfect pentru a vă ajuta să vă organizați și să vă pregătiți pentru anul școlar. Cu varietatea sa de fonturi, simboluri și design ușor de utilizat, puteți crea etichete personalizate pentru toate materialele școlare ale copiilor dvs. pentru a face articolele ușor de identificat și mai greu de pierdut. Puteți crea etichete pentru:

 • Uniforme și kituri pe
 • Caiete, dosare, creioane și calculatoare
 • Cutii de prânz și sticle de apă

Brother PT-H110 vă permite să creați programe sau diagrame ușor de citit. Imprimați etichete în culori diferite pentru a clasifica elementele sau pentru a diferenția între clase, atribuiri și activități.

Cu toate aceste caracteristici utile, face pregătirea pentru școală la fel de ușoară ca 1,2,3.

Imprimanta portabilă de etichete Brother în detaliu

Activități în aer liber și echipamente sportive

Pregătit pentru marile ieșiri

Două etichete cu scris impermeabil pe ele, scufundate în apă pe un fundal negru

Pregătit pentru toate elementele

Imprimantele de etichete P-touch Brother și etichetele lor durabile sunt ideale pentru pregătirea dvs. pentru provocările din mediul exterior. Fie că organizați camping sau echipament sportiv, marcați un traseu de drumeție sau etichetați elementele esențiale de supraviețuire, etichetele P-touch pot face față elementelor.

Pentru camping, excursii școlare și echipamente sportive: Etichetele P-touch sunt perfecte pentru identificarea oricărui tip de echipament sportiv, precum și a elementelor esențiale pentru camping, cum ar fi corturile și sacii de dormit, astfel încât configurarea și ambalarea sunt rapide și ușoare.

Pentru drumeții: Utilizați etichete P-touch pentru a organiza truse de prim ajutor, consumabile alimentare și pentru a eticheta sticle de apă pentru a evita confuzia. Etichetele sunt disponibile în culori cu vizibilitate ridicată, care sunt perfecte pentru situații de urgență și supraviețuire.

Aparatele portabile de etichete P-touch vă permit să imprimați etichete în mișcare, astfel încât să fiți pregătit pentru orice aventură. Deci, dacă vă confruntați cu temperaturi extreme, umiditate sau manevrare dificilă, bazați-vă pe etichetele durabile și durabile de la Brother P-touch.

Explorează imprimantele noastre de etichete P-touch Descoperă gama noastră de etichete durabile P-touch TZe

Explorați Brother pentru acasă