1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Soluții personalizate
  4. Barcode Print Plus
HL-L6300DW imprimand document cu coduri de bare

Utilizați fonturi dedicate pentru imprimarea codurilor de bare

Brother Barcode Print+ vă permite să imprimați coduri de bare direct pe imprimanta dvs. Brother.

 

Pur și simplu oferiți imprimantei informațiile pentru codul de bare, iar codul de bare este imprimat conform indicațiilor. Calitatea codurilor de bare reflectă standardele deosebite ale imprimantelor Brother, astfel că vor putea fi citite cu ușurință de diverse cititoare de coduri de bare.

 

Cum poate Barcode Print+ să aducă beneficii afacerii dvs.

Pictograma cu trei rotite

Integrare ușoară

Integrare simplă în sistemele software existente. Compatibilitate deplină cu SAP și alte soluții enterprise. 

Pictograma imprimanta gri

Folosind imprimanta de la biroul dvs.

Nu este nevoie să folosiți o imprimantă specializată sau dedicată. Imprimarea fonturilor de coduri de bare poate fi adăugată la imprimanta dvs. Brother. 

Simbol persoana gri

Personalizat pentru activitatea dvs.

Imprimați cu ușurință codurile de bare de care aveți nevoie, potrivite nevoilor specifice activității dvs. 

Întrebări frecvente

Disponibil pentru anumite echipamente Brother, Brother Barcode Print+ extinde posibilitățile de a imprima coduri de bare ale imprimantelor Brother și folosește aceleași comenzi PCL și coduri de control ca alți producători.

Dacă nu sunteți siguri privind compatibilitatea, vă recomandăm să ne contactați pentru a vă oferi mai multe informații.

Dacă ați ales deja Brother ca soluție de imprimare, Barcode Print+ oferă integrare cu software-ul care utilizează și comunică comenzi PCL și coduri de control și îl integrează în sistemul de calculatoare.

Barcode Print+ funcționează doar cu imprimante pe care a fost activată această funcție specială. Barcode Print+ necesită o licență și este compatibil cu: HL-L6300DW, HL-L6400DW, DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6900DW, MFC-L6950DW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW, DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW,

Pentru a simplifica utilizarea, această soluție nu necesită niciun hardware suplimentar precum un USB memory stick, compact flash card, sau DIMM.
Dezvoltat pentru a oferi o metodă de a implementa suportul adecvat pentru librării cu coduri de bare pentru programe de imprimare a documentelor ce folosesc comenzi PCL și coduri de control.
Suport pentru coduri de bare 1D și 2D.

Odată finalizată integrarea pentru Barcode Print+, este disponibilă o colecție cuprinzătoare de fonturi uzuale pentru coduri de bare 1D și 2D ce includ categoriile CODABAR, Code 128 A, B, C. Code 128 with Auto-Switch. Code 25 Interleaved. Code 39, Code 39 + Chk Encode Space Before Data, Code 39 + Mod 43Chk, Code 39 Encode Space Before Data. Code 93, Code 93 Extended. EAN/JAN-13, EAN/JAN-13 +2, EAN/JAN-13 +5, EAN/JAN-8, EAN/JAN-8 +2, EAN/JAN-8 +5. GS1-128 (UCC/EAN 128), GS1 DataBar Standard, Limited, Expanded, Truncated, and Stacked. Interleave 25 + Chk. MSI Plessey + Chk 10 and Chk 11. PDF-417 and Macro PDF-417, QR Code, QR Code Model 1 and Model 2, Swiss QR Code. UPC-A, UPC-A +2, and UPC-A +5, UPC-E (UPC-E0 and UPC-E1), UPC-E +2 and UPC-E +5. ZIP+4 PostNet 11, PostNet 9 and PostNet 5. Pentru o lista completă a codurilor de bare compatibile, vă rugăm să ne contactați.

Aplicația noastră gratuită Brother Software License Management Tool este cea mai bună cale de a activa orice servicii și soluții achiziționate. Pentru a activa soluția Barcode Print+, trimiteți un fișier cu o licență validă către echipament. Puteți găsi mai multe informații aici

Consultați Termene și condiții.

Informațiile dvs. sunt procesate în conformitate cu Politica de confidențialitate