1. Acasă Brother
  2. Imprimante

Găsiți imprimanta potrivită în gama noastră

Un bărbat în bucătărie cu imprimanta Brother în fundal

La ce trebuie să mă uit atunci când cumpăr o imprimantă?

Primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este pentru ce veți folosi imprimanta. În funcție de acest lucru, există o serie de caracteristici pe care ar trebui să le aveți în vedere pentru a vă asigura că o alegeți pe cea potrivită.

Caracteristici importante la care trebuie să vă gândiți atunci când cumpărați o imprimantă:

  • Tehnologie de imprimare – aveți nevoie de laser sau jet de cerneală?
  • Rezoluție de imprimare – aveți nevoie de imprimări de înaltă calitate?
  • Viteza de imprimare – cât de repede trebuie să imprimați?
  • Opțiuni de rețea și conexiune – aveți nevoie de o conexiune prin cablu sau wireless?
  • Numărul de tăvi de hârtie – trebuie să imprimați volume mari?
  • Funcții suplimentare pe care le oferă imprimanta - trebuie să copiați sau să scanați documente? 

Trei persoane la birou cu imprimanta Brother în fundal

Ce imprimantă este potrivită pentru mine?

Doriți să cumpărați o imprimantă, dar nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de un dispozitiv laser sau cu jet de cerneală? Să explicăm principalele diferențe dintre cele două:

Imprimantele laser sunt concepute pentru a produce imprimare de înaltă calitate pentru documente text. Tehnologia de imprimare cu laser oferă, de asemenea, viteze de imprimare rapide, împreună cu volume mari de imprimare - deci dispozitivul ideal dacă doriți să imprimați în cantități mari.

Imprimantele laser funcționează utilizând cartușe de toner, care durează mai mult decât cartușele de cerneală, ceea ce le face o alegere populară pentru costurile reduse de imprimare pe pagină și capacitatea de imprimare de lungă durată.

Imprimantele cu jet de cerneală sunt mai potrivite pentru imprimarea imaginilor color de înaltă calitate. Aceste dispozitive produc o calitate excelentă a imprimării fotografiilor și permit, de asemenea, imprimarea fără margini, ceea ce le face ideale pentru imprimarea imaginilor mari. Imprimantele cu jet de cerneală au un consum de energie mai mic decât imprimantele laser și sunt, de asemenea, populare ca o alternativă la costuri mai mici.

Toate imprimantele dintr-o privire

O femeie stă lângă un multifuncțional Brother, ținând în mână un document

Imprimantă sau dispozitiv multifuncțional?

De asemenea, aveți posibilitatea de a alege între o imprimantă independentă și o imprimantă multifuncțională, care oferă câteva funcții suplimentare.

Imprimantele independente au dimensiuni mai mici, astfel încât pot fi configurate pentru a economisi spațiu și sunt ideale dacă trebuie doar să imprimați documente.

Imprimantele multifuncționale, pe de altă parte, oferă confortul combinării mai multor funcții. O imprimantă 3-în-1 vă permite să imprimați, să scanați și să copiați de pe un singur dispozitiv, cu o imprimantă 4-în-1 care oferă, de asemenea, funcționalitatea suplimentară de a putea trimite documente prin fax.

Pe lângă confortul suplimentar, combinarea funcțiilor mai multor dispozitive într-unul singur, poate elibera spațiu valoros în birou sau acasă.

Brother oferă imprimante și dispozitive multifuncționale atât cu tehnologie laser, cât și cu jet de cerneală, precum și o gamă de opțiuni de conectivitate - astfel încât puteți alege să imprimați într-o locație stabilită sau wireless de oriunde.

Imprimantele Brother aliniate pe un fundal violet

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi imprimanta potrivită?

Găsiți imprimanta perfectă pentru casa sau biroul dvs. de dimensiuni mici, din gama Brother de imprimante desktop cu jet de cerneală și laser. Broșura noastră vă ajută să găsiți cele mai potrivite imprimante pe baza selecțiilor dvs.

Descărcați broșura

Căutați consumabilele potrivite pentru imprimanta dvs.?

Întrebări frecvente despre imprimante

Depinde foarte mult la ce o veți folosi. Pentru sarcini simple, cum ar fi imprimarea temelor pentru copii sau a unui bilet de îmbarcare, atunci un dispozitiv cu jet de cerneală ar fi alegerea ideală. De asemenea, vă recomandăm tehnologia cu jet de cerneală dacă doriți să imprimați imagini sau fotografii de înaltă calitate.

Pentru scanarea sau copierea documentelor, poate doriți să luați în considerare o imprimantă multifuncțională cu jet de cerneală cu funcții de scaner și copiator.

Pentru a imprima cantități mult mai mari sau dacă doriți să imprimați la viteză, poate doriți să luați în considerare o imprimantă laser.

La Brother, veți găsi o gamă largă de dispozitive pentru utilizarea în casă.

Pentru secțiunea Acasă

În birou, volumele de imprimare pot varia foarte mult datorită multiplilor utilizatori. Dispozitivele multifuncționale cu laser cu scanere, copiatoare și opțiunea de imprimare față-verso pot fi deosebit de relevante în locurile de muncă care imprimă mai mult și necesită o funcționalitate suplimentară.

Pentru birouri mai mici sau birouri cu volume de imprimare mai mici, dispozitivele cu jet de cerneală reprezintă o opțiune ideală.

La Brother, veți găsi o gamă largă de dispozitive pentru utilizarea la birou.

Pentru afaceri

De la o zi la alta, este posibil să fie nevoie să imprimați doar câteva pagini. Pentru aceasta, vă recomandăm o imprimantă cu jet de cerneală, deoarece sunt ideale pentru imprimarea în volum redus în alb și negru.

Vizualizați imprimantele noastre cu jet de cerneală

În birou sau, în unele cazuri, acasă, există zile în care imprimați volume mari.

Pentru volume mari de imprimare, vă recomandăm o imprimantă laser. La Brother veți găsi dispozitive pentru fiecare buget.

Vizualizați selecția noastră de imprimante laser

O imprimantă wireless vă permite să vă conectați la ea de pe dispozitive precum laptopuri, smartphone-uri sau tablete, fără a fi nevoie de o conexiune prin cablu. Astfel, puteți trimite documente pentru imprimare de pe orice dispozitiv conectat la imprimantă, oriunde vă aflați.

Vizualizați imprimantele wireless