1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Securitatea imprimării

Aceasta este securitatea Brother

Tehnologia conectată a mediilor de lucru de astăzi creează niveluri diferite de risc pentru toate întreprinderile. Hardware-ul, serviciile și soluțiile oferite de Workplace by Brother oferă securitate pe trei niveluri în întreaga rețea, dispozitive și documente, protejând confidențialitatea și blocând infiltratorii.
Contactați un expert Brother

Securizarea imprimării întreprinderilor

În prezent, securitatea imprimării este o problemă esențială pentru întreprinderi Agenția globală de cercetare și analiză a pieței, Quocirca a dezvăluit la cel mai recent eveniment din industrie că:

Sursa: Quocirca Print Security Landscape - Quocirca a realizat un studiu pe 531 de factori de decizie IT din SUA, Marea Britanie, Franța și Germania 2022.
Cap cu creier în albastru

61% dintre directorii IT spun că devine din ce în ce mai greu să țină pasul cu provocările și cerințele de securitate a imprimării.

Triunghi de avertizare cu semnul exclamării în albastru

68% dintre organizații raportează una sau mai multe pierderi de date legate de imprimare în ultimul an, ceea ce duce la un cost mediu de £631.915 de dolari pentru o încălcare a datelor.

Casa cu persoana in albastru

67% dintre factorii de decizie IT sunt îngrijorați de riscul de securitate al imprimării la domiciliu.

Siguranța ca standard

La Brother, punem securitatea imprimării pe primul loc, utilizând securitatea cu trei straturi la nivel de rețea, dispozitiv și document, cu o serie de caracteristici robuste, ceea ce înseamnă că datele sunt văzute doar de cei pentru care sunt destinate.

Imprimantă într-un balon, pictograma hackerului în balon

Detectarea automată a intruziunilor

Multe dintre dispozitivele noastre profesionale dispun de software de ultimă generație pentru a monitoriza și proteja în mod constant împotriva amenințării hackerilor.

Imprimantă cu document înconjurat de bule

Autentificare și autorizare

Pentru a vă asigura că documentele nu cad pe mâini greșite, aveți opțiunea de imprimare protejată prin PIN și ID și funcția noastră de blocare securizată, restricționând anumite capacități pentru anumiți utilizatori.

Imprimantă cu cuburi colorate de cerneală

Protocoale de comunicații securizate

Conectați și partajați documente cu încredere, datorită criptării end-to-end și controlului accesului bazat pe port.

Aveți nevoie de caracteristici mai avansate de securitate a imprimării?

De asemenea, oferim o serie de opțiuni avansate de securitate pentru a vă ajuta să vă protejați afacerea și să duceți securitatea imprimării la nivelul următor.

Un bărbat stă lângă imprimantă pe un dulap, birou, mese, plante

Secure Print+

Un sistem simplu și eficient pentru imprimarea sigură a documentelor confidențiale, fără instalarea de software suplimentar. Trimiteți operațiile de imprimare la o anumită imprimantă, iar documentul va începe imprimarea numai după autentificarea pe dispozitiv prin intermediul unui cod PIN valid sau al unui card de comunicare în câmp apropiat (NFC).

Citiți despre Secure Print+
O femeie stă lângă două imprimante și, unul lângă altul, un bărbat și o femeie stau pe scaune

Secure Print Advanced

O soluție simplă și sigură de imprimare prin tragere, care vă permite să imprimați de pe orice dispozitiv din rețea. Documentele sunt tipărite numai după autentificarea pe orice imprimantă din rețea prin intermediul unui PIN sau al unui card de comunicare în câmp apropiat (NFC). Este convenabil și simplu de utilizat, protejează documentele și evită cozile de imprimare.

Citiți despre Secure Print Advanced
Linie de imprimante de podea cu nor, cheie, roți dințate, bannere cu lacăt

Integrare fără întreruperi

Facilitarea afacerii cu soluții software compatibile.

Alegând Brother alegeți o multitudine de parteneriate și expertiză care s-au unit pentru a asigura că imprimarea constituie o parte fără întreruperi, ultra-eficientă a afacerii dumneavoastră. Adaptabile și construite la scară, soluțiile noastre software vă aduc tot ce este mai bun din lumea imprimării. Acestea includ:

 
  • Kofax ControlSuite
  • PaperCut
  • Everyone Print

Aflați mai multe despre partenerii software ai Brother

Sunteți interesat de imprimantele sigure pentru întreprinderi?