1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Soluții personalizate
  4. Remote Panel
Femeie pe canapea cu oameni in sedinta

Management de la distanță în timp real

Echipamentele de birou Brother pot folosi soluția Remote Panel care permite departamentului tehnic să depaneze de la distanță problemele cu echipamentul. Panoul de control al imprimantei poate fi operat de la distanță, chiar de pe calculatorul tehnicianului.

Remote Panel funcționează în timp real, oferind o interfață interactivă completă a echipamentului. Suportul tehnic poate accesa toate funcțiile imprimantei, inclusiv modul de mentenanță pentru a diagnostica și rezolva rapid orice probleme și pot modifica setările ca și cum s-ar afla în fața imprimantei.

 

Cum poate să vă aducă beneficii Remote Panel?

Pictograma ceas

Economisiți timp

Rezolvați rapid și ușor probleme ale imprimantei fără a fi nevoie să așteptați venirea unui tehnician în locație.

Pictograma strans de mana

Suport centralizat

Simplificați suportul tehnic aducând toate serviciile într-un singur loc.

Pictograma securitate

Securitate

Datele imprimantei sunt partajate folosind un canal de comunicare securizat, astfel că informațiile dvs. sunt criptate.

Întrebări frecvente

Remote Panel oferă o metodă simplă și eficientă de diagnostic și asistență folosind Web Based Management.

Dacă nu sunteți siguri privind compatibilitatea, vă recomandăm să ne contactați pentru a vă oferi mai multe informații.

Dacă Brother reprezintă deja alegerea privind imprimarea, Remote Panel oferă firmelor posibilitatea de a efectua un diagnostic rapid și de a reduce timpul de nefuncționare. Această soluție poate fi folosită și pentru training sau demonstrații.

Remote Panel funcționează doar cu imprimante pe care a fost activată această funcție specială. Pentru a activa serviciile Brother este necesară o cheie de licență, care este disponibilă pentru următoarele imprimante: DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6900DW, MFC-L6950DW, DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW. 

Pentru a simplifica utilizarea Remote Panel este necesară o soluție de acces remote desktop.

Da. Reprezentarea virtuală a ecranului tactil al echipamentului este controlată virtual printr-un browser web dintr-o altă locație folosind comunicare encrypted SSL, după ce utilizatorul a confirmat conexiunea direct de pe panoul fizic al echipamentului.

După ce utilizatorul a confirmat utilizarea Remote Panel, un tehnician IT poate accesa toate funcțiile și butoanele de pe panoul echipamentului, cât și modul de mentenanță.

Aplicația noastră gratuită Brother Software License Management Tool este cea mai bună cale de a activa orice servicii și soluții achiziționate. Pentru a activa soluția Remote Panel, trimiteți un fișier cu o licență validă către echipament. Puteți găsi mai multe informații aici

Sunteți interesat de Remote Panel și doriți mai multe detalii? Completați formularul de mai jos și vă vom ajuta.

Consultați Termene și condiții.

Informațiile dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica de confidențialitate