Ziua Pământului 2018 – momentul în care ne gândim la contribuția noastră pentru binele panetei

Începând din 22 Aprilie 1970, prin sărbătorirea Zilei Pământului, se desfășoară o amplă activitate de conștientizare la nivel global a impactului omenirii asupra planetei.

22 Aprilie 2018 este momentul în care Brother să-și reafirme angajamentul față de mediu:

1) Atingerea obiectivului Planului de Acțiune asupra Mediului în 2013, cu 7 ani mai devreme - obiectivul fiind reducerea cu 30% a emisiilor de carbon din 1990 până în 2020, permite companiei să se implice în noi activități ce reduc și mai mult impactul.

2) Din anul 2008, Brother Europe este partener al organizației pentru salvarea pădurilor tropicale, Cool Earth . Prin reciclarea cartușelor de toner și cerneală am putut ajuta Cool Earth să salveze peste 4 milioane de copaci în Peru și în Papua Noua Guinee. Astfel au scăzut emisiile de CO2 în atmosferă cu 2 milioane de tone.

3) Pentru Brother este important să creeze produse recunoscute ca prietenoase cu mediul, în fabrici care au ca angajament reducerea emisiilor și să recicleze cartușele. Prin activitatea de reciclare din cele două fabrici din Europa, în Marea Britanie și în Slovacia, am evitat aruncarea la gunoi a 13500 de tone de materiale.

Prin acțiuni precum reciclarea cartușelor, reducerea consumului de energei, eliminarea pungilor și a sticlelor din plastic, prin economisirea apei și evitarea producerii gunoiului menajer, fiecare poate contribui la binele planetei.

Urmărește pagina noastră de Facebook pentru sfaturi mici cu impact major pentru ocrotirea mediului.

Brother Ziua Pâmăntului 2018