1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Soluții personalizate
  4. Custom UI

Experiența unui ecran personalizat

Pentru numeroase firme, scanarea documentelor în fluxul de lucru existent poate fi un demers complicat. Scanând fiecare pagină manual poate lua mult timp, reducând productivitatea și mărind riscul salvării greșite.

Folosind Custom UI de la Brother, puteți crea o experiență tactilă potrivită nevoilor dumneavoastră.

  • Layout grafic complet personalizabil
  • Fundal și pictograme proprii
  • Flux de lucru personalizat ce include destinații 'scanare-către'

Cum poate beneficia afacerea dvs. de Custom UI

Cogs

Integrare perfectă în sistemul dumneavoastră

Personalizați ecranul tactil pentru a se potrivi modului în care lucrați. Fluxul de lucru poate fi optimizat pentru productivitate sporită, reducând riscul erorilor și îmbunătățind modul de lucru. 

Person

Personalizat pentru modul în care lucrați

Personal mai ușor de instruit și mai puține posibilități de a greși datorită scanării personalizate printr-o atingere. De asemenea, puteți respecta liniile directoare interne și adăuga logo-ul companiei. 

Clipboard with tick

Conformitate cu standardele din domeniu

Fie că restricționați accesul utilizatorilor prin înlăturarea anumitor funcții sau pentru respectarea standardelor din domeniu, puteți adapta cu ușurință imprimantele și scanerele la nevoile dumneavoastră. 

Integrați fluxul de lucru pentru a îndeplini nevoile firmei

Educație

Documentele confidențiale din școli pot fi protejate prin restricționarea opțiunilor de scanare. Cu scanări personalizate printr-o atingere către sisteme de date configurate anterior ale studenților, puteți scana documentele direct către o locație din rețea. 

Juridic

Pictogramele standard pot fi înlocuite cu funcții utilizate frecvent pentru a eficientiza procesele uzuale. Pot fi adăugate profiluri pentru fiecare partener din firmă, având asociate adresa de email, rețea și Cloud. 

 

Sistemul medical

Datele despre pacienți pot fi salvate printr-o atingere, respectând reglementările privind manipularea informațiilor personale. Informațiile confidențiale despre pacienți pot fi scanate, rapid și eficient, către anumite locații din rețea.  

Retail

Formularele de înregistrare ale clienților pentru campanii de fidelizare pot fi încărcate rapid în baza de date centrală. Scanând printr-o singură atingere, procesul se desfășoară simplu și în siguranță.  

Servicii financiare

Solicitările de ipotecă și împrumut pot fi salvate și partajate cu sediul central pentru a fi procesate rapid și securizat. Pot fi salvate comenzi rapide cu adrese de email și locații din rețea utilizate frecvent, reducând astfel riscul erorilor umane. 

Administrație locală

Formulare de aplicații și informații confidențiale pot fi partajate rapid și sigur cu superiorii pentru aprobare. Pot fi create profiluri pentru anumite departamente cu destinații dedicate ce includ locații din rețea, email și USB.  

Cum poate fi personalizat ecranul tactil

Medical_touchscreen

Creați comenzi personalizate

Acme_touchscreen

Ecran tactil personalizat

Legal_touchscreen

Adăugați o imagine de profil

Întrebări frecvente

Custom UI (Interfață de utilizare personalizată) vă permite să creați, rapid și ușor, ecrane personalizate pentru anumite echipamente Brother cu ecran tactil color. Odată ce a fost creată o soluție personalizată, aceasta poate fi distribuită automat către mai multe echipamente Brother din rețea.
Pentru informații suplimentare, vă recomandăm să contactați biroul Brother sau partenerul nostru autorizat cu care colaborați. 
Custom UI funcționează doar cu echipamentele care au activată această funcție specială. Custom UI necesită un model special de scanere pentru documente de birou cu wireless ADS-2800W, ADS-3600W și o gamă de imprimante multifuncționale ce include: DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-6800DW, MFC-6900DW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L8690CDW, DCP-L8410CDW.  
Imaginea de fundal și butoane noi pentru ecranul principal pot fi adăugate pentru a simplifica fluxul de lucru și a integra aparatul în sistemul folosit, sau pot fi înlăturate pentru a îndeplini anumite cerințe.
Culorile fonturilor și numele butoanelor de pe ecranul principal. Accesul la anumite setări precum accesarea funcțiilor de comenzi rapide și setările de administrare pot fi ascunse.  Pot fi adăugate sau înlăturate anumite ecrane principale individuale.
Imaginile de fundal și butoanele de pe ecranul principal pot fi adăugate în formatele de fișier .png, .jpg, sau .bmp. Imaginile sunt modificate automat pentru o configurare ușoară.
Sistem de operare Client - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Sistem de operare Server - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Utilitarul nostru gratuit Brother Software License Management Tool este soluția simplă de activare a funcțiilor oferite de soluțiile achiziționate. Aflați mai multe informații aici.
people in the office support

Sunteți interesați de Custom UI și doriți să aflați mai mult? Completați formularul de contact și vă vom ajuta cu orice solicitare.

Contactați-ne