1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Workplace by Brother

Acesta este Workplace by Brother

Soluții de imprimare Brother adaptate afacerii dvs., indiferent de mediul de lucru.

Alegeți dintr-o gamă completă de hardware și servicii care vă pot satisface nevoile și pot sprijini orice mediu de lucru, în siguranță și eficient. Soluțiile noastre de imprimare sunt scalabile, susținute de dispozitive inovatoare, bazate pe tehnologie, și susținute de asistența noastră dedicată clienților.

Contactați un expert Brother

Transformați-vă afacerea

Sprijiniți-vă echipele cu soluții de lucru sigure, oriunde s-ar afla.
Cu dispozitive concepute pentru a fi durabile și eficiente din punct de vedere al costurilor, ținând în același timp pasul cu mediile de lucru solicitante.

Lacăt alb pe un scut albastru

Securitate

 

Două grămezi de monede albastre

Eficiența costurilor

 

Trei săgeți în albastru formând simbolul de reciclare

Sustenabilitate

 

Imprimantă pe dulap cu bule și pictograma hacker în aer

Securitate

Protejați-vă afacerea.

Tehnologia conectată a mediilor de lucru distribuite de astăzi creează diferite niveluri de risc pentru toate întreprinderile. Dispozitivele, serviciile și soluțiile noastre de imprimare și scanare oferă securitate avansată a rețelelor, dispozitivelor și documentelor, concepute pentru a proteja confidențialitatea și a bloca infiltratorii. Soluțiile noastre de securitate pentru imprimare și scanare includ:

  • Securitatea rețelei
  • Securitatea dispozitivului
  • Securitatea documentelor

Contactați un expert Aflați mai multe despre soluțiile noastre de securitate

Doi bărbați și trei femei stăteau în jurul unei mese, laptop, plante, documente

Eficiența costurilor

Îmbunătățiți productivitatea, controlați costurile.

Confruntându-se cu complexitatea operațională în creștere, vă putem ajuta să optimizați întreaga infrastructură de imprimare, oferind vizibilitate, certitudine și control asupra costurilor la scală.

Soluțiile Brother includ:

  • Servicii de imprimare gestionate (MPS) - îmbunătățirea experienței dvs. de imprimare prin comandarea și livrarea automată a cernelii sau tonerului, monitorizarea și raportarea comportamentului de imprimare. Împreună cu opțiuni de plată flexibile și costuri de funcționare mai mici. MPS te pune în control. Vă permite să creați un mediu de imprimare simplificat și ușor de scalat.
  • Flotă optimizată de imprimare - asigurându-vă că aveți imprimantele potrivite la locul potrivit pentru a maximiza eficiența și utilitatea. Abordarea noastră personalizată asigură faptul că afacerea dvs. are soluția optimă potrivită nevoilor dvs., evitând investițiile prea mari în dispozitive sau funcții și funcționalități inutile.

Contactați un expert Aflați mai multe despre eficiența costurilor

Trei cartușe de toner în aer într-un simbol de reciclare cu un fundal de copaci

Sustenabilitate

Reutilizarea materialelor, cu zero deșeuri.

Companiile de pretutindeni sunt rugate să fie mai sustenabile. Oferim flote de imprimare care pot face parte din soluție. Minimizarea impactului asupra planetei este o parte fundamentală a ceea ce facem, de la dezvoltarea de produse eficiente și durabile, la reciclarea etică și reutilizarea a 100% din cartușele noastre de toner - cu zero deșeuri până la depozitele de deșeuri. Împreună cu partenerii și clienții noștri, continuăm călătoria noastră către un viitor mai durabil și neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Soluțiile noastre sustenabile includ:

  • Tehnologie de imprimare sustenabilă
  • Întreținere și reparații
  • Modul ECO

Contactați un expert Aflați mai multe despre sustenabilitate